Hagyod a kutyádnak, hogy téged nyalogasson?
Figyelt kérdés
Miért igen és miért nem?
Ha hagyod, melyik testrészeden?
Milyen fajta kutya?
aug. 5. 18:56
1/11 anonim válasza:
Magyar vizsla
Leül velem szemben, és nyújtja a két mellső lábát.
Én megfogom, és ilyenkor megnyalja a kezemet.
Ezt engedem neki, de máshol nem.
3/11 anonim válasza:
Csivavám van. A kezemet nyalogathatja.
4/11 anonim válasza:
Nagyon szeretem a kutyákat és hajlamos vagyok az enyémet is elkényeztetni de soha nem engedem, hogy nyalogasson. Szerintem undorító mikor valaki hagyja a kutyáját az arcát vagy száját nyalogatni.
5/11 anonim válasza:
Én nem, mert szó szerint a hideg kiráz a nyalogatástól, bárki is csinálja (ember, állat).
6/11 anonim válasza:
Kezemet nyalogathatja, arcomat, számat, nyakamat nem. (goldie-border collie keverék)
7/11 anonim válasza:
Én igen, szeretem minden értelemben.😏😛
9/11 anonim válasza:
Igen, nem eszik székletet, se más szemetet fel, tiszta a szája. Végbelét se szokta nyalogatni.
10/11 anonim válasza:
Arcomat nem, mert pattanásos leszek tőle már másnapra - ezt kb kéthetente "tesztelem", mikor mégis összejön nekik egy-egy puszi...-, kezemet, karomat, lábamat pedig módjával, mert látom rajtuk, hogy valamiért szeretik, de nekem meg kicsit diszkomfortos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!