Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinai kopasz kutya az okosabb...

Kinai kopasz kutya az okosabb vagy egy yorki?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 21:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Yorki ból fiút vagy lányt vegyk?
2012. aug. 9. 09:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy neked kell eldönteni, hogy a szukát vagy kant szeretnél....

[link] nézz szét itt hívj fel pár kennelt és kérdezd meg, hogy van e eladó kutyájuk! Attól még, hogy valaki nem hirdeti a honlapján lehet, hogy vannak eladó kiskutyák! Estleg érdemes több helyre elmenni kutyanézőbe és aki szimpatikus onnan venni kutyát! Sajnálatból nem szabad kutyát venni, csakis tiszta, rendes környezetből!

2012. aug. 9. 09:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha szukán is gondolkozol(én jobban szeretem őket mondjuk), nem árt ha ivartalanítod, mert gennyes méhgyulladás, álvemhesség, valódi vemhesség, daganat, ciszta megelőzhető vele ami sajnos egyre gyakoribb.
2012. aug. 9. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!