Matteoo kérdése:
Igaz az, hogy minél barnább a kutya szeme, annál okosabb?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, és kíváncsi vagyok, hogy igaz-e.2011. febr. 19. 15:19
1/10 anonim válasza:
nem, nem igaz
annál többet tanítod, foglalkozol vele és tanítod és tanítod annál okosabb lesz :D
2/10 Ninna ♥ válasza:
Ez valami nagyon nagy hülyeség. És a színhibás kiskutyákkal mi van ilyenkor? Nekem is van egy kölyök színhibás kutyusom, kék a szeme, mégis nagyon okos kutyus lesz belőle biztosan, ha majd elkezdem tanítani. Egy kutya akkor okosabb, ha többet tanítják, ilyen egyszerű az egész.
3/10 anonim válasza:
A kutyám szeme teljesen sötétbarna,de finoman kifejezve sem az eszéért szeretjük :)
4/10 anonim válasza:
Hát neked is elég világos lehet a szemed ha nem tudod magadtól kitalálni hogy ez igaz-e vagy nem....
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy úgy érti, hogy két ( egy világos és egy sötét) barna szemű kutyát ugyanúgy tanítanak, és a sötétebb szemű jobban, és gyorsabban megjegyzi.
amúgy ez nem igaz, nem a szemszínhez van köze.
Hanem, hogy mennyit foglalkoznak a kutyával.
6/10 anonim válasza:
és ez emberre is vonatkozik mert barna a szemem xD
ekkora baromságot :D
7/10 anonim válasza:
áááá, már értem...A kutyámnak sötétbarna szeme van, és nekem is. :D :D
Na, viccet félretéve, szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz.
8/10 IGCM válasza:
Igen persze igaz!!És az tudtad ha sárga a kutya szeme akkor lehet beleköltözött a sántán vagy az Ő szolgája éséjszaka szétmarcangol az ágyban..ááááá
9/10 anonim válasza:
Akkor a kék szemű Border Collie meg hülye vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!