Ti összeszeditek a kutyasz. Rt?
Én is összeszedem városban, én sem szeretek kutyaszarba lépni, akkor más se lépjen az én kutyáméba. Mellesleg elég rossz kerülgetni őket. Nálunk sajnos nem sokan szedik fel. Főleg az idősek nem, pedig ők papolnak a legjobban.
Ha erdőben vagy ilyesmi helyen sétálok, akkor nem szedem fel, olyankor egyébként is elvonul a kutyám és nem az útra piszkít.
Belvárosban, forgalmas részen, kertvárosban, parkokban leggyakrabban felszedem, kivéve, ha olyan sűrű bokorba, magas gazba produkál a kutyám, ahonnan szinte ki se tudnám bányászni...ugyanis előszeretettel a legmagasabb pontra ürít, nagyon eldugja :D
Duna parton a nádas mellett és a fenti placcon nem szedem, mert eldugja, ergó nem lép bele senki...a duna parti sétányokon, réteken szoktam szedni, ha látható helyre tesz a csomagot és van kuka...a kedvenc rétünkön szokott lenni egy zsák a fán, oda szoktam dobni...tegnap pont nem volt a zsák, kuka se közel, se távol, hát otthagytam, ahol volt.
Az egyik parti részen vannak ingatlanok, ott felszedtem egyszer, de kuka nem volt...viszont illegális szemétkupacok voltak, ezért odaraktam a zacsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!