Kutyátok makacskodását hogy kezelitek le?
Basset Huondom van, olvasd el a fajtaleírást.... :D :D
Nekünk a jutalomfalat vált be, így 3 éves korára többé kevéssé szófogadó. De még most sem tökéletes.
Kb fél évig gyakoroltuk a behívást úgy, hogy minden alkalommal amikor őurasága méltoztatott visszajönni a szájába nyomtam a jutalomfalatot.
Ja és vidd suliba. A többi kutyát utánozva könnyebben megtanulja a rendet.
Tapasztalataim szerint a testi fenyítés nem segít, de ezzel még a kiképző sem értett egyet. :(
Hát ez elég nehéz dolog :S nekem csau csaum van, ami világhírű a makacsságáról...
Nálunk ez főként a sétáltatásnál jön elő, ugyanis egyszerűen utál lakott területen sétálni, azt látni kéne mit művel... Próbálom nem feladni a küzdelmet és majdnem mindennap kiviszem sétálni és az az első amint kiérünk a kapun, hogy leül. A jutalomfalatot általában el sem fogadja, azzal hiába próbálkoztam. Általában csak megyünk egy kis kört a ház előtt és ennyi a séta. Közben pedig folytan rángatja magát, még két lábra is áll, úgy próbál szökdelni... Szal elég durva .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!