Van hasonló helyzetben valaki? Mennyit élt még a te kutyád, vagy hogy kezelitek?
Amíg nincs baj az emésztésével, addig harcolunk, utána jön a hashajtás, ha az már nem lesz jó, akkor elaltatjuk. :(
Köszönöm szépen a vigasztalást, nagyon nehéz.
Tudom!
Két hónapja altattuk a miénket- hirtelen derült ki, hogy hasnyálmirigyrák, tulképp egyik napról a másikra lett nagyon-nagyon rosszul.
Az a véleményem, hogy érezhető-látható, mikor szenved már- onnantól nem szabad késlekedni. A kis szemén látni fogod.
Altatásnál az orvos kettő injekciót használjon, ne egyet!
A lényeg az, hogy műtéti altatást, mélynarkózist eredményez az első szuri, így nem érzi a második okozta szívmegállást majd. Kegyetlen dolgok ezek, de a kutyázáshoz és a szeretethez hozzá tartozik. Mi tudjuk, miért szenvedünk- ők nem.
Megérdemlik a segítséget.
Ha jól csinálod, és békét kötsz- amennyire lehet- magaddal és a helyzettel, akkor nem fogja észre venni rajtatok, hogy mi következik- erre figyeljetek oda, az egésznek úgy, olyan természetességgel kell megtörténnie, mintha az évi rendes oltását kapná. Utána sírtam én is - őelőtte nem. Fogalmam nincs, hogy csináltam, de ez a helyzet sokmindenre képessé tesz, meglátod!
Békében, szeretetben ment el- és ez a fontos egyedül.
az én kutyám 7 éves volt,amikor kiderült hogy hasnyálmirigydaganatos volt.:(
Eleinte használt neki a gyógyszeres kezelés.utána már az sem.Egyik napról a másikra nagyon rosszúl lett és abban söntöttünk a családdal hogy jobb lesz neki az,ha elaltatjuk.Nagyon nehéz volt,és megértem mit érezhetsz.De tartsd szem előtt hogy a kutyádnak mi a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!