Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kaukázusi juhász kutyának,...

Kaukázusi juhász kutyának, milyen nevet adjak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 14:09
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:

-Nem akarok vitába szálni de én kaukkal vagyok körülvéve és bármikor rá rakok egy pórázt szájzárat se feltétlen raknám rá ha nem kötelezne a "bácsi" és kiviszem emberek és más állatok közzé. Egy mukkja nincs míg én arra nem adok jelet,hogy támadjon. Ha támad utána szintén vezényszóval vissza hívom utána rohangászás meg fenyítés nélkül. Hozzá teszem soha nem volt iskolába. Határozott okos és engedelmes kutyák.(megfelelő ember kezébe)

2015. júl. 16. 09:22
 52/53 anonim válasza:
De bizony van különbség a kau és a középázsiai között nem is kicsi. Bár most nem a beltenyésztett magyar pénzhajhász tenyésztők "sajnálatos" tévedéseiből született állatokra gondolok. Mert ott lehet nincs....
2016. jan. 26. 01:58
 53/53 Bernadette20 válasza:

Nekünk csütörtökön lett egy kaukàzusi és valamien más kutyus keveréke , 6 hetes kb árvizbôl mentettük ki , kezeljük a picit .

Nekünk szukánk van , picurnak neveztük :D

2016. jún. 14. 08:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!