Kaukázusi juhász kutyának, milyen nevet adjak?
szia!
Rokonomét Gorbacsovnak hívták :).
Általában egy nagytestű kutyának ami főleg házörző tipusú azoknak egy történelmi személy nevét szokták adni..ami utal arra,hogy milyen az a kutya (erős,van tartása, stb :)..pl.: Néró,Zeusz,Koppány,Caesar, Ramszesz
akkor lehet még :Lord, Rocky , Adonisz,Alfa, Axel,Báró,Conan,Dáriusz,Napóleon
lány: Akira,Kira,Daffny,Daisy(Dézi)
Nekem volt egy gyönyörű szukám, tenyésztőtől vettük annak idején, neki Angel volt a neve... Nagyon édes volt kicsinek, 4 hónapos korától folyamatosan kutyasuliba jártam vele (bár utólag nagy marhaság volt pont abba, hagy maga után szakmai kivetni valót a kiképző). Aztán ivarérett lett és teljesen megváltozott. Bár megcsinált mindent amit kértem tőle, még agility akadályokat is megcsinált, de én nem voltam elég határozott hozzá, gyerek voltam még. Bántotta a pincsinket (vissza kellett rakni a szemét), megölte szeretett cicámat, egy darab madarat nem tűrt meg, a gyerekeket is utálta...
A tenyésztő persze nem segített a nevelésében, pedig ráadásul egy városban is laktunk, így kénytelen voltam új gazdát keresni neki, aki kézben tudta tartani.
De, hogy kérdésedre is válaszoljak, mivel orosz fajta, egy szép orosz nevet keresnék neki a helyedben. Bocs, hogy hosszú lett. Nekem nem volt a fajtával szerencsém, de azóta is csodálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!