Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kaukázusi juhász kutyának,...

Kaukázusi juhász kutyának, milyen nevet adjak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 14:09
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Egy dologtòl tartunk.Van egy 10 éves tacskò-foxterrier keverék kutyánk,reméljûk hogy összeszoknak valahogy.
2012. aug. 6. 15:21
 12/53 A kérdező kommentje:
és köszönöm mindenki válaszát,ment a zöld kéz:).Várom meg a válaszokat:)
2012. aug. 6. 15:22
 13/53 anonim ***** válasza:

szia!

Rokonomét Gorbacsovnak hívták :).

2012. aug. 6. 16:08
 14/53 anonim válasza:
Gyémánt, Sába...:D
2012. aug. 12. 20:01
 15/53 anonim válasza:

Általában egy nagytestű kutyának ami főleg házörző tipusú azoknak egy történelmi személy nevét szokták adni..ami utal arra,hogy milyen az a kutya (erős,van tartása, stb :)..pl.: Néró,Zeusz,Koppány,Caesar, Ramszesz

akkor lehet még :Lord, Rocky , Adonisz,Alfa, Axel,Báró,Conan,Dáriusz,Napóleon

lány: Akira,Kira,Daffny,Daisy(Dézi)

2012. aug. 12. 20:08
 16/53 anonim ***** válasza:
Ismerek egyet, Ararát a neve.
2012. aug. 12. 20:54
 17/53 anonim ***** válasza:
Kazbek, Tbiliszi stb. Mindenképpen kaukázusi nevek illenek hozzá.
2012. aug. 12. 20:54
 18/53 anonim válasza:
Cölöp, vagy Kupak.
2012. aug. 21. 17:24
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy gyönyörű szukám, tenyésztőtől vettük annak idején, neki Angel volt a neve... Nagyon édes volt kicsinek, 4 hónapos korától folyamatosan kutyasuliba jártam vele (bár utólag nagy marhaság volt pont abba, hagy maga után szakmai kivetni valót a kiképző). Aztán ivarérett lett és teljesen megváltozott. Bár megcsinált mindent amit kértem tőle, még agility akadályokat is megcsinált, de én nem voltam elég határozott hozzá, gyerek voltam még. Bántotta a pincsinket (vissza kellett rakni a szemét), megölte szeretett cicámat, egy darab madarat nem tűrt meg, a gyerekeket is utálta...

A tenyésztő persze nem segített a nevelésében, pedig ráadásul egy városban is laktunk, így kénytelen voltam új gazdát keresni neki, aki kézben tudta tartani.

De, hogy kérdésedre is válaszoljak, mivel orosz fajta, egy szép orosz nevet keresnék neki a helyedben. Bocs, hogy hosszú lett. Nekem nem volt a fajtával szerencsém, de azóta is csodálom őket.

2012. aug. 28. 15:07
 20/53 anonim ***** válasza:
Herceg, Amina
2012. aug. 28. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!