Labrador és retriever lakásba??? Miért ajánlgatja mindenki ezeket a valljuk be nem kis méretű kutyákat? Ilyen kutya nem való lakásba! Hiába nyugis kutyák, azért csak nagyobb a mozgásigényük, mint egy kis szobakutyának, akinek elég a lakástér is két séta között, ha futkározni szeretne vagy játszani.
2012. aug. 6. 07:24
3/16 anonim válasza:
A kicsi kutyákban mi a jó? Hogy a macskám megeszi őket reggelire? Ha valaki azt mondja kutya, beugrik egy 20-40 kilós, farokcsóváló állat, nem egy yorkie...
Egyébként meg, nyilvánvalóan a kérdező sétáltatni fogja, és foglalkozik majd vele, tehát az már mindegy, hogy egy kertben van, vagy egy panelban. Ha eleget foglalkozik vele, akkor ez már csak részletkérdés. Egyébként egy 2 kilós kutyát is ugyanúgy le kell vinni, sétálni kell vele, nem csak 10 percre a ház elé. Tehát nem értem miről beszélsz kedves második.
2012. aug. 6. 07:42
4/16 anonim válasza:
Labrador retriever a kutyafajta neve, ne használjátok már úgy mintha ez két külön kutyafajta lenne.
2012. aug. 6. 07:59
5/16 anonim válasza:
Labrador retriever!!! De vigyázz!! a fajtán belül még van a kisebb és a nagyobb változat is!!!
2012. aug. 6. 09:00
6/16 anonim válasza:
mivel maximum közepes nagyságú, a kérdező nem akar egy labi méretű kutyát..
Én Uszkárt ajánlom,4 méretben van,tökéletesen tanítható és könnyen,3 havonta kell kozmetika neki,és nem jellemző rá a makacsság.
2012. aug. 6. 10:26
7/16 anonim válasza:
de ezen kívűl még bátran ajánlom a boston terriert,francia bulldogot,vagy mopszot is.
2012. aug. 6. 10:28
8/16 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy egy kicsit sok az elvárásod? én személy szerint a plüsskutyát ajánlanám neked.Az nem ugat,nem makacs,nyugodt,lakásban is lehet tartani.És könnyen tanítható, hogy ha azt mondod, hogy fekszi akkor megteszi :D
Egyébként komolyra fordítva: Minden kutya külön személyiség.Nem csak a fajta számít.Lehet kifognál egy olyat ami pont eltér a fajtájától és annyira nem engedelmes vagy egy kicsit dili és minden neszre ugatni kezdene...
2012. aug. 6. 11:48
9/16 anonim válasza:
Mudi. Nem túl nagy, de azért a kutya kategóriába tökéletesen belefér. Lakásban is jól elvan, lakásban csendes és nyugis. Tökéletesen alkalmazkodik a gazda mozgásigényéhez. Nagyon könnyen tanítható, rendkívül értelmes és gazda mániás. Jól nézd meg a kutyát, az anyját, s a kennelt, mert sok az ideggyenge, túl nagy vagy túl kicsi mudi. Nyírségfia, Köves-bérci Betyár Kennelt tudom ajánlani.
2012. aug. 6. 12:31
10/16 anonim válasza:
Jah, és még valamit a mudiról. A mudi magyar "reklámja" bűnrossz. Ez van, tipikus. De nagyon jó kutya a mudi, szóval csak ajánlani tudom, amit meg hallasz róla, azt fenntartásokkal kezeld, mert a mudi, bár nagyon karakteres kutya, de ha megfelelő helyről szerzed, akkor olyan lesz, amilyennek szeretnéd. Az elvárásaid nem sokak, ha mudi szemmel nézzük :D Nekem is kb ezek voltak, mikor a fajtát választottam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!