Tiltva van a csonkítás? Állatkínzás? Kegyetlen dolog mi? Na persze!
"Csak Magyarországon nem képesek felfogni, hogy ez kínzás a kutyának, meg a fülvágás és a farokcsonkítás is kegyetlen dolog, és csak esztétika, szegény kutyának elveszik az egyik kommunikációs eszközét!"
Ezt olvastam itt pár kérdésben. De tavaly voltam az IDC-n és 10 ből 1 kutyának HA nem volt felvágott füle és csonkolt farka. Még a kis kölyköknek is akik ott rohangáltak is fel volt kötözve a fülük!
Akkor mi ez a hülye duma, hogy Németországba, meg minden normálisabb nyugati országba már betiltották, meg rájöttek régesrég, hogy ez rossz a kutyának?
Itt minden ilyen kupírozós kérdésnél amit olvastam 60 ember felháborodottan válaszolt, hogy "mekkora egy állatkínzás, szegény kutya, hogy lehetsz ilyen kegyetlen.. Neked kéne levágni a farkad, meg a füled!"
ezzel az erővel fel lehet hozni, hogy Anders Breivik meg kinyírt 77 embert!
értitek, ugye? egy nagyobb bűn még nem fog kicsit csinálni a többiből, ez elég ostoba felfogás.
08-05 14:24-es!
A rotiknak mióta kéne vágni a fülét? Eszednél vagy ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!