Tiltva van a csonkítás? Állatkínzás? Kegyetlen dolog mi? Na persze!
"Csak Magyarországon nem képesek felfogni, hogy ez kínzás a kutyának, meg a fülvágás és a farokcsonkítás is kegyetlen dolog, és csak esztétika, szegény kutyának elveszik az egyik kommunikációs eszközét!"
Ezt olvastam itt pár kérdésben. De tavaly voltam az IDC-n és 10 ből 1 kutyának HA nem volt felvágott füle és csonkolt farka. Még a kis kölyköknek is akik ott rohangáltak is fel volt kötözve a fülük!
Akkor mi ez a hülye duma, hogy Németországba, meg minden normálisabb nyugati országba már betiltották, meg rájöttek régesrég, hogy ez rossz a kutyának?
Itt minden ilyen kupírozós kérdésnél amit olvastam 60 ember felháborodottan válaszolt, hogy "mekkora egy állatkínzás, szegény kutya, hogy lehetsz ilyen kegyetlen.. Neked kéne levágni a farkad, meg a füled!"
"nnyire unatkozol, hogy egy vitát akarsz indítani?"
Nem! Ennyire nem értem miért ennyire 2 táború ez a dolog!
Azt, hogy az embert máglyára küldeni kegyetlen dolog, azt mindenki elismerte.
Akkor ezt?
A farokra azt mondják hogy sok vizslaának gyenge a farka mert mindig is csonkították a vadászat miatt, és gyenge a potrc vagy mijük, és belevágják a bútorba úgy csóválják, és eltörhet.
A fülre meg azt, hogy akinek álló fülű kutyája van annak kb 0%-a hogy begyulladjon a kutya füle.
Ez mind kamu? Akkor egy bullterriernek is begyullad a füle?
Kösz nem, kell még a kisujjam, de elvileg amikor lecsippentik a farkukat, akkor még nem olyan benne a csont mint egy felnőtt kutyának, hanem puha, meg mittom én.
És most elmondtam az orvosi részét, ne az esztétikával gyere! Köszi!
Fájna...HA! nem bódítanának és érzéstelen ill. fájdalomcsillapítanának!Nekem egyes fajták pl. roti, staff, dobi
csonkítva tetszik igen!
Ízlések és pofonok...
Nekem meg a cigány csak fej nélkül tetszik.
Húúúú, na szapuljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!