Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyennek találjátok a kutyuso...

Milyennek találjátok a kutyusomat?

Figyelt kérdés

[link]

Ő lenne az. :-)

2012. aug. 3. 18:31
 1/7 A kérdező kommentje:
2012. aug. 3. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Aranyos kutyus:)

Őt nem most fogadtad örökbe?

Ő a tacsi és yorki keverék, akit az eredeti gazdi nem tud már vállalni betegség miatt?

/Ja! Linket javítsd ki, a kép nem jön be, csak ha leveszed a hosszú ú betűt a végéről!/

2012. aug. 3. 18:37
 3/7 A kérdező kommentje:

2 éves fogadtam örökbe :)

[link]

2012. aug. 3. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos, szép kutya!!!:-)
2012. aug. 3. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Most őszintén: nem halálosan édes mindegy, hogy egy vadidegen (jelen esetben én) milyennek találja a kutyádat? Mi csak így kép alapján látjuk, de nem ismerjük. Még az sem ismeri aki az utcán elmegy mellettetek, csak te ismered.

Te tudod, hogy milyen édesen tud aludni, hogy tud játszani, hogy tud örülni amikor látja, hogy közeledik az etetés, vagy milyen kedves és milyen jófej, illetve rosszcsont tud lenni.

Szóval ne adj ismeretlen emberek véleményére, csak az a fontos, hogy neked tetszik és végtelenül szereted. :)

(amúgy persze nagyon aranyos.)

2012. aug. 3. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon komoly képet vág:) Amúgy igaza van az előttem szólónak. Gyakran az én egyik kutyámat leszólják, mert szerintük sovány, aránytalan, keverék stb., de én tudom, hogy ő a világ legszebb kutyája, és nem érdekel idegenek véleménye. Persze ha dícsérik, jól esik, de ez csak természetes.
2012. aug. 3. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát nagyon jó pofa. Amúgy igaza van az előttem szólóknak, az én kutyáimat állatorvoson kívül a 4 év alatt pár hónapja dicsérte meg először egy 20év körüli lány, gyorsan körbe is néztem, hogy ez az én kutyáimnak szólt-e, mert eddig mindenki rondának mondta őket:D
2012. aug. 4. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!