Párom utálja a kutyámat. Mit lehet tenni?
Befogadtunk egy kis termetű kutyát,közös döntés volt.Azt mondta,hogy szeretni fogja,meg sétáltatni,meg törődni vele.Ehhez képest még egyszer sem vitte le,kaját sem ad neki,ha nem venném észre,hogy ebben a nagy melegben elfogyott a vize,akkor még azt sem adna neki.Minden irritálja amit a kutya csinál,pedig egy nagyon aranyos és kedves állatról van szó,aki mindig menne oda hozzá kedveskedni,ő meg mindig elzavarja szegényt.
Ma mentünk egy nagyobb sétára,kb 2 óra volt,és a kutyus nagyon elfáradt,ezért az utolsó pár méternél felvettem.(Nem szoktam ilyet csinálni,de most tényleg nagyon fáradt volt szegény.)Erre közölte velem,hogy elkényeztetem ezt a korcsot és ő gyűlöli ezt a kutyát.
Ez nekem nagyon fáj.
Ti mit tennétek?
Már mindent leírtak előttem ami eszembe jutott, nekem is az volt az első reakcióm, hogy az ilyen önző pasas elmehet a bús fenébe. Nem bírnám elviselni, hogy egy olyan érző, élő lényre mint a kutyám, aki teljes egészében ki van szolgáltatva az embernek ilyet mondjon életem párja.
De mi könnyen beszélünk a net másik oldaláról, biztos sok minden más is befolyásolja döntésedet. Nem tudjuk pl. hány éves vagy, mióta tart ez a kapcsolat ezzel a krapekkal, stb.... szóval nem mondom, hogy dobd ki, csak azt, hogy én mit tennék a helyedben.
Ezer százalék, hogy nem tűrném, hogy ilyen gonosz megjegyzéseket tegyen a kutyámra bárki is, és nem maradnék vele egy percet sem ha komolyan megfordult a fejedben, hogy képes lenne bántani a blökit. Szerintem rengeteget elárulnak ezek az ember jelleméről: önző, felelőtlen, egoista, de nem akarom itt tovább köpködni.
Ha talán azt gondolod, hogy nem lesz párod ha vele lezárod, hát emiatt ne aggódj. Ne félj, lesz, ráadásul a kutyust is imádni fogja, nem csak téged, pedig nem is ő választhatta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!