Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2-éves, jugoszláv farkasölő...

2-éves, jugoszláv farkasölő keverék kutyánk, harapos lett. Most egy hónapja előszőr a férjem kapta meg, majd nemsokkal utánna a fiam. Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amit egy kutyának meglehet adni neki megvan.Nagy kert,stb.Szót sem igen fogad,Nem tudom hogy lehetne megfogni,hogy többé ne forduljon ilyen elő.Már én is félek töle,valahogy a nézzése is megváltozott.Ha valaki tud tanácsot adni kérem irjon.
2009. júl. 18. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
itt a Fennel könyv, tényleg érdemes elolvasni. *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. júl. 19. 21:45
 12/12 anonim válasza:
Szia! A nagy kert nem elég a kutyának. Gyanítom hogy egész nap egyedül van és nem sokat foglalkoztok vele ( játék, szőrápolás stb)A kutya így elmagányosodik, pláne egy sarplaninac. Nekem is ilyen kutyám van, egyedüli gazdája vagyok , és kölyökkorában lefektettük a szabályokat , hogy ki az(úr) a háznál. Ha ezt nem teszed meg, a sárhegyid a fejedre nő, és nem tanulja meg hogy nem ő a falkavezér. 2 évesen már felnőttnek számít és külön akarata van. Javaslom, hogy foglalkozzatok vele többet. Ha támadni próbál, azt csírájában kell elfolytani. Nem szabad hogy érezze hogy féltek tőle, mert az nagyon veszélyes is lehet. Semmiképpen nem szabad meghátrálni. Az én kutyám egyszer igen keményen megmorgott az ennivaló miatt. Dühös, támadás előtti morgás volt. Azonnal rácsaptam egyet, és elvettem az ételt, hogy tudja , ezért kapta a verést. aztán 10 perc elteltével ismét odaadtam , majd megint megpróbáltam elvenni tőle. Már nem volt morgás.A kisgyereket ne engedjétek felügyelet nélkül a közelébe, amíg meg nem nevelitek. Ezek a kutyák nagyon kemények és veszélyesek ha azt érzik hogy ők a dominánsak. remélem tudtam segíteni: Edina
2010. jan. 30. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!