Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az of New Deal Yorkshire...

Az of New Deal Yorkshire terrier kennelben vállalnak-e fedeztetést a kanjaikkal?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 11:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg nemsokára kiderül, mert írtam neki.

Amúgy nekem is yorkim van, de ivartalanított, így engem nem érint a dolog, viszont kíváncsi vagyok a válaszára.

2012. aug. 3. 16:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Értem. Úgy érzem, h nem vállal, de akkor max keresek egy tőle származó kant vmelyik kennelben.
2012. aug. 3. 16:52
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

Azt megkérdezhetem, hogy miért akarsz minden áron tőlük származó kutyával fedeztetni? Oké, hogy jó nevű kennel, de nem biztos, hogy a Te kutyádhoz passzolnak. A minőségi tenyésztés nem csak arról szól, hogy 2 tenyészszemlés kutyát összerakunk.

Miért nem kérsz segítséget attól a tenyésztőtől, akitől a saját kutyádat vetted? Lehet, hogy méretben, felépítésben, színben egész más passzolna a Te kutyádhoz.

2012. aug. 3. 17:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy vállal fedeztetést a kanokkal, máskülönben minek tartaná őket, ha nem akarná, hogy minél több utóduk legyen? Viszont arra készülj fel, hogy borsos ára lesz és nem is biztos, hogy bármilyen szukára ráengedi ezeket a kanokat. Írj neki vagy hívd fel, az a biztos, leharapni nem fogja a fejedet.
2012. aug. 3. 18:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Mert szeretném ha neves, eredményes kantól születnének kicsik, nem vmi olyantól akit senki sem ismer, és akár tenyésztésre, akár hobbira is jók lennének, csak a gazdik miatt, mert én nem kívánok megtartani kicsit.
2012. aug. 3. 19:00
 16/21 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Ha nem szeretnél megtartani kiskutyát minek fedeztetsz?Mi mindig csak olyan párosítást csinálunk amiből mi is megtartunk(vagy megtartanánk)kölyköt.Ezt nem értem....
2012. aug. 3. 19:06
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem teljesen korrektül jár el a kérdező. Logikus, hogy a legeredményesebb kannal akar fedeztetni, valószínű ismeri a törzskönyveket és ő jobban tudja mi illik a szukához. Miért kellene minden alomból megtartani? Minőségi kutyákra igény van és a kutyatenyésztés mögött anyagi érdekeltségek is vannak, hazudik aki ezt tagadja. Saját pénzből egy idő után már nem lehet finanszírozni a kutyázást, a tenyésztésből származó pénzre szükség van a minőség javításához(import kutyák, külföldi fedeztetések, több szűrés, kiállítási eredmények). Ha van egy jó szukája és kinézett hozzá egy még jobb kant, akkor valószínű lesz a kölykökre kereslet, akik még tovább javíthatják az állományt. Egy tenyésztő nem tarthat meg minden alomból kiskutyát, hiszen aki komolyabban csinálja ott van átlag évi 2 alom és akkor még nem hozott be import kutyát.
2012. aug. 3. 19:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Persze, semmi baj azzal, hogy jó párosítást szeretne, de ugye ehhez nem elég csak a jó apa. Azért kérdeztem, hogy az ő kutyájának vannak e eredményei, mert ahogy Theia is írta, nem valószínű, hogy akármilyen kutyát hajlandó fedeztetni a sajátjával.
2012. aug. 3. 19:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen, vannak HJCH és HCH megvan, külföldön is voltunk már. Külföldről van a szukám. És igen, tényleg nem szeretnék most megtartani, nem azért kell a jó kan.
2012. aug. 3. 20:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Válaszolt a tenyésztő hölgy, szerintem mindenképp hívd fel, ő is ezt javasolta:) Az a legtisztább, leggyorsabb, és akkor nem kell itt urban legendeket kitalálni :D

Illetve még annyi, hogy az eladott kölykökkel történő fedeztetés is szerződésbe van foglalva, szóval az sem menne olyan egyszerűen.

2012. aug. 5. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!