Normál méretű yorkshire terrier?
Mini yorki még mindig nincs. Miért olyan nehéz ezt felfogni?
A normál, azaz az igazi yorki max 3 kg. Akinek még ez is sok, az tartson hangyát!
Nincs mini, és nincs normál. 1 méret van, a standard.
Az enyém bőven fölötte van, látszik, hogy nem tenyésztőtől vettem... (5.5 kg)
Azt a kérdésedet, hogy "lakásba jó tartani egy normál méretűt?" nem is értem. Ha a kutya 2 kiló helyett 4, akkor kirakod a kertbe?
Természetesen a szőre ugyanúgy cserélődik, mint minden yorkshire-nak, de nem vedlik. A neme nem befolyásolja a méretét.
hát igen,megint egyetértek Little Reddel,ennél jobban én se fogalmazhattam volna:D
Amúgy yorkikba az a jó nem vedlenek úgyhogy ne félj. És minden kutya szeret ágyban aludni a gazdival,ha első éjszaka felveszed,onnét nehezen fogod kiparancsolni:)
"Szerintetek lakásba jó tartani egy normál méretűt?"
Miért hol máshol lehetne tartani? Kertben megfagyna,befordulna,ez evidens.
Little red:
Nekem sose mondta senki, hogy nincs mini..Még is miért kell ilyen felháborodott hangnemben írni nekem? Nem vagyok kutya szakértő....
Akkor olvass utána a fajtának, és tudni fogod. A "mini" egy divatos jelző... leginkább parasztvakításnak mondanám.
Jól sejtem, hogy Te sem tenyésztőtől fogod venni, ugye?
6-os de tudood az olyan "menőő"..
Tegnap is az "extra minije" annyira beszart tőlem, meg az 5 kilós kutyámtól hogy menekült a gazdi lába mögé meg meg akart harapni,szó szerint acsargott a dió méretű fejével :D Aranyos,csak szánalmas.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!