Normál méretű yorkshire terrier?
Ha baja lenne, akkor látnám rajta :)
Ő elég érzékeny gyomrú jószág, bármi van, egyből képes hányni (elég gyakran meg is teszi :P).
nem mindig a legdrágább a legjobb
Nézz olyat amibe kevesebb a káros anyag vagy valami hasonlót.
Ha bemész az állatüzletbe biztos segít az eladó!
A royal c. sem jó hidd el az meg tele van kukoricával meg ízfokozóval.
Nem akarok tippeket adni de van Hill's, happy dog, acc, susa, flatazor, brit, josera, és még napokig sorolhatnám
Igen, most lesz az éjszakai Cac! Gyertek, nézzetek szét, és ha nem is feltétlen kiállítási kutya érdekel benneteket nagyon sok hazsnos tanácsot fogtok kapni, ingyen!
Ha diák vagy akkor diákjeggyel tudsz jönni. Ha érdekel és nyitott vagy a tanácsokra, szívesen kimegyek én is és segítek, beszélhetünk a kutyákól.
Húha...Elég borsos ára van a jó minőségű ételeknek...
Nem hiszem hogy megengedhetjük ezt magunknak... 6.920 Ft egy 2 kilós tápért... Inkább majd körülnézek itthoni boltokban.Hátha van hasonló jó minőségű olcsóbban.
A whiskas kivételével az összes viszonylag jó minőségű macskaeledel (a középkategóriástól kezdve a felsőig vegyesen): [link]
Ár/érték arányban a középkategóriából (olcsóbbak közül): brit, bosch és josera az ami megéri.
Innen is válogathatsz, a cimiao tápokat nagyon dícsérik ár/érték arányban szintén jó (állítólag, nekem nincs macskám) és nemsokára lesz ingyenes szállítási nap, mikor értékhatártól függetlenül minden rendelést ingyen szállítanak:
Kutyaeledeleket szintén itt érdemes nézni és ugyanezeket a márkákat tudom mondani (a cibau a cimiao kutyás megfelelője).
A szaporítós és egyéb yorkis dolgokat a többiek meg már jól kifejtették, ahhoz nem tennék hozzá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!