Az of New Deal Yorkshire terrier kennelben vállalnak-e fedeztetést a kanjaikkal?
Mivel övé a kutya, majd ő elmondja h vállal-e vagy sem :D
Más honnan a csudából tudná?
Nem ismerem a tenyésztők világát, de ezzel a kennellel már sokszor találkoztam, a tenyésztő hölgy neve is jól ismert.
Minden bizonnyal nagyon alaposan megválogatja a kutyákat, akikkel, és akiket fedeztet. Szerintem elég komoly kiállítási eredményekkel kell, hogy rendelkezzen a kutyád, hogy szóba jöhessen a fedeztetés.
Melyik kennelből van a szukád?
Abban amit az utolsó ír nem vagyok teljesen biztos.Szerintem elég csak a tenyésszemle.
Egy e-mailt vagy telefont megér, hívd fel R.K.-t
Kölcsön adja? Ez milyen ostobaság?
Nem kölcsön adja,hanem előre meghatározott díjért fedeztetést vállal vele!A kettő nem ugyanaz!
Ne értetlenkedjél már, nem úgy gondoltam a kölcsön adást...
De ha Neked szép, egészséges, győztes kutyáid vannak, és odamegy valaki, hogy a kutyája tenyészszemlés, fedezésre kellene a Te egyik kutyád, akkor neked ennyi elég is lenne?
Szerintem egy tenyésztő ennél sokkal körültekintőbb, és jobban vigyáz a megszerzett hírnevére :)
Úgy őszintén! Szerintetek ez hogy működik?
Itt sok az elvarázsolt királykisasszony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!