Tudnátok segíteni? Kaptam egy kiskutyát és nem tudom, hogy milyen fajta lehet. Készítettem róla képeket ha megnéznétek. Ki mit mond? Alább a képek:
Ha téged ennyire érdekel mások hozzáállása, akkor sznob vagy. Miért nem vettél akkor inkább százezrekért egy fajtisztát?
Az én kutyusom spánielkeverék, és itt most kijelentem, nem tudnál nekem annyi pénzt ígérni, amiért odaadnám neked vagy bárkinek.
Amúgy meg ha sétálok vele, állandóan megbámulnak minket, annyira édes, egyszer egy kislány felsóhajtott, istenem de gyönyörű kutya!
De ha ronda lenne, akkor is büszke lennék rá, mert imádjuk egymást, állandóan őrzi a papucsom, aggódik értem, úgy vár minden nap haza mint a Messiást.
Ilyen kutya nem lesz több soha a világon, mert szőke mint egy kis angyal és táncol, hasra veti magát és 32 foggal vigyorog, lóbálja a nagy szőke fejét jobbra-balra és topog a kis rövid lábaival ritmusra, mikor azt éneklem neki, hogy "Te nem igazi vagy, te játékkutya vagy!"
Akármilyen kutyaszépségversenyt megnyernék vele, sőt tutira agyonkereshettem volna magam ha a táncolós számával megkeresek valami reklámügynökséget, de nem viszem ilyen helyekre mert komolyan mondom attól félek, hogy ellopnák tőlem.
Érdekel szerinted engem az, hogy fajtiszta vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!