Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok segíteni? Kaptam egy...

Tudnátok segíteni? Kaptam egy kiskutyát és nem tudom, hogy milyen fajta lehet. Készítettem róla képeket ha megnéznétek. Ki mit mond? Alább a képek:

Figyelt kérdés

-- [link]

-- [link]

-- [link]

-- [link]

2012. aug. 1. 18:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom nagyon, hogy nem tiszta spániel. Így félek tőle, hogy milyen lesz.
2012. aug. 1. 21:05
 12/21 anonim ***** válasza:

Mitől félsz???

Ez egy gyönyörű kiskutya már most is. Látszik, hogy nem lesz túl nagy termetű. A lábai hosszúak, de akkor sem fog égig érni. Valószínű kicsit a térded fölé fog nőni.

Én nem félnék ha ilyen kutyám lenne, én már most szerelmes vagyok a kiskutyádba. Imádom a spánielkeverékeket. Nekem 3 van, ugyanilyen vörös, fehér mellkassal, annyira édesek és szépek hogy el sem tudom mondani. Oda nem adnám semmilyen fajtiszta kutyáért őket. Egyrészt mert szebbek a fajtiszta spánielnél, nincs az a buta, lefittyedő szemük, másrészt mert nem egy tucatkutyák. Szoktam is mondani nekik, ha az egész világot bejárnám, akkor se találnék hozzájuk foghatót.

Én vagyok a legszerencsésebb gazda a világon, hogy ilyen kutyáim vannak már 9 éve. Te miért nem örülsz ennek a kis ékszer-kutyának?

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 2. 01:48
 13/21 anonim ***** válasza:

Akármilyen mix (már ha tényleg keverék, bevallom én nem sok spániel kölyköt láttam életemben), de gyönyörű és nagyon aranyos!

Sose zavarjon ha nem fajtatiszta, szeresd nagyon és vigyázz rá! Ő csak a te kiskutyád. Legyen nagyon sok boldog együtt töltött évetek!

2012. aug. 2. 02:13
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorítást és a jó szavakat. Az zavar, hogy sétáltatásnál mindenki első szava "milyen fajta?" és hát másként állnak hozzá ha nem fajtiszta. Meg így igazán zsákbamacska, hogy mi lesz a végeredmény. De igen nagyon édes, okos és nagyon a szívemhez nőtt 2 hét alatt.
2012. aug. 2. 08:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt a butaságot! Az én kis keverékemre is rendszeresen megkérdezik, hogy milyen fajta, én büszkén megmondom, hogy keverék. Ő az én gyönyörűségem, akkor sem szerethetném jobban, ha többszázezres versenykutya lenne. Emellett a világ legokosabb kutyája, póráz nélkül jön mellettem, eljön velem bárhova. Nem a külsőt, hanem a belsőt kell nézni. Kezdj el tenni mások véleményére, ismered meg és tanítsd a kiskutyát, foglalkozz vele sokat, és akkor az emberek nem azt fogják kérdezgetni, hogy milyen fajta, hanem azt, hogy mitől ilyen jólnevelt:)
2012. aug. 2. 08:31
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm igyekszem !

Én is tanítom a pórázra és anélkül is szépen jön mellettem. Pedig még kicsi.Abban esetleg tudnál segíteni még, hogy miért lehet az, hogy nagyon gyakran pisil? Sajnos igy nem tudom rávenni, hogy a fűre végezze el pedig akkor dicsérem ha sikerül. Sokat iszik és azonnal pisil. Ez lehet 10 percenként is. Nem keresgél hogy jelölne hanem játszunk és hopp pisi.

2012. aug. 2. 08:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Nagyon szép kiskutyud van:)egyem meg a kis aranyos orrát:)

Azért pisil gyakran mert kicsi még. Az enyém is nagyon sokat pisilt, gyakran és csak kicsit. Majd ahogy nő, majd kevesebbszer kell neki. Alvás, evés és játék közben után pisil. Ne várd el tőle, hogy rögtön mindent tudjon, még csak 7 hetes ki picuri. Mindig tedd a fűbe türelmesen, és majd megszokja.

Az meg, hogy mit szólnak az emberek, ne érdekeljen. Legyél rá büszke, hisz ő is az rád. Ne az érdekeljen, hogy milyen kívül és mekkora lesz, hanem hogy milyen belül. De ettől neked nem kell aggódnod, mert nagyon szép kutyus.

"Egy kutyának nem kell luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszéli talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod el ezt? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel?"

2012. aug. 2. 10:20
 18/21 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van!!!!!:)
2012. aug. 2. 11:22
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Akinek az a lényeg h milyen fajta, az mehet a búsba. Tudod mi az egyik legjobb dolog a keverékekben? Hogy belőlük tényleg csak egy van, nincs köztük egyforma. Szóval neked is tök egyedi kutyád van :)
2012. aug. 2. 11:36
 20/21 anonim ***** válasza:
meg ha megkérdezik mond hogy spánielkeverék. gyönyörű kutya, nem fognak rád furcsán nézni.:)
2012. aug. 2. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!