Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb kutyatáp márka? ti mivel etettek?

Figyelt kérdés
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi :) Nem azért, hogy én mivel etessek, én tudom, melyik tápot tartom jónak, habár lehet, hogy a kétfajta száraztáp mellé beújítok egy harmadikat, jó a változatosság, és Minánál még javában tesztelem, melyik tápot szereti.

2012. júl. 31. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ami nekem a legszimpatikusabb és a legjobbnak tűnik az a taste of the wild, illetve a natural and delicious. Majd egyszer szeretnék ezek valamelyikére áttérni, de amíg nincs meg rá az anyagi lehetőségem maradunk a cibaunál. Nálunk most ez jött be, pedig párat kipróbáltunk előtte.
2012. júl. 31. 20:55
 12/17 Maxitabi ***** válasza:

A legjobb??Nehéz kérdés..Ami a kutyának is bejön és az összetétele is szuper.Èn a gabonamentes tápokra esküszöm.Orijen,TotWild,N&D,Acana gabonamentesek,Platinum

Wolfsblut,Grau,Granatapet...-nálunk nem kaphatók.

Ajánlom figyelmedbe a dogfoodanalysis.com honlapot!!

2012. júl. 31. 23:47
 13/17 tanya ***** válasza:
0%
BREKIES
2012. aug. 2. 16:18
 14/17 jbondka ***** válasza:

én a Britre szavazok!!

amúgy itt egy jó leírás, milyen összetevőjű kajákat kéne adni a kutyáknak:

[link]

2012. aug. 3. 12:54
 15/17 anonim válasza:
100%
Kedves első válaszoló remélem az állataid túlélnek és te előbb pusztulsz!!!
2012. aug. 7. 16:45
 16/17 Jumboo válasza:
2017. jan. 26. 13:04
 17/17 My János 1926 ***** válasza:

Egyik sem : A kutyatápokról

Két érvet tudunk a tápok mellett: a kényelmet és az időspórolást. Ne feledjük: a kutyaeledel-gyártás is egy üzlet – bármilyen hangzatos minősítéssel is rendelkezik egy száraz- vagy konzerveledel, ne gondoljuk, hogy jobb minőségű összetevőkből készül, mint amit mi magunk is be tudnánk szerezni. Sőt, a legtöbb eledelben a „hústartalom” nagyobbrészt olyan összetevőkből áll mint szőr, bőr, karom, pata, szarv, toll, bél, elhullott állatok stb. – vagyis csak kevéssé hasznosítható termékek. A konzerveknek pedig kb. 80%-a víz, tápértéke elenyésző: érdemes ezért pénzt adnunk? Ezenkívül több gyártó is folytat nem éppen etikusnak tekinthetően állatkísérleteket.

2019. márc. 11. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!