Szerintetek ő milyen fajta kutyus?
2012. júl. 31. 09:45
21/29 anonim válasza:
ez a kutyus elveszett keresik csak viszonyítás képen küldöm a linket, ő egy 6 hónapos szuka!
Van különbség a két kutya között nem is kevés!!!
22/29 compactegon válasza:
ő a miénk pont 3,5 hónaposan. azért merem belinkelni, mert szépséges hölggyé cseperedett :) és még így is pár centivel magasabb, mint az átlag.
24/29 anonim válasza:
stefi keverék, túl hosszúkás a feje..
sztem nem fajtatiszta.
25/29 anonim válasza:
Sokan keverik a törzskönyvet az oltási könyvvel, vagy esetleg a tulajdoni lappal amit néha a szaporítók készítve, ráírva minden hazugságukat. Átvertek, igazi tenyésztő valódi törzskönyvvel ilyen kutyát biztosan nem árul fajtatisztaként. Menhelyen sok ilyent találni, még olyant is, aki (keverékként) jobban hasonlít egy staffordshirre, mint a te kutyád. Ezzel már nem igen tudsz mit kezdeni, csak remélni tudjuk, hogy nem hagytál ott sok pénzt annál a "jó" embernél.
26/29 anonim válasza:
ma 09:59
Vedd már észre, hogy ez egy kan kutya!:D :P
27/29 anonim válasza:
előttem: tényleg igazad van nem is néztem, hgy kan de akkor is magas és nem fajtatiszta a kutya, nem típusos. Máshol láttam akkor a szukát, hogy kérdezték milyen d eaz is hasonló volt....
28/29 anonim válasza:
Én el sem tudom képzelni, hogy lett ennek a kutyának törzskönyve, vagyis ötleteim vannak rá. Erre a kiskutyára még azt sem lehet mondani, hogy valamilyen apróbb hiba miatt nem megfelelő, mert ez a kutya egyáltalán nem felel meg a standard-nek. Ha ezredszerre megnézem a képet, akkor is keveréknek néz ki. Azt megkérdezhetem, hogy le volt már törzskönyvezve vagy lehetett hozzá kérni +összegért?
29/29 A kérdező kommentje:
Le volt, és egyik hozzászólásra reagálva, nem kell mindenkit hülyének nézni meg bírom különböztetni a törzskönyvet az egyéb papírjaitól, köszönöm. :)
2012. aug. 4. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!