Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ő milyen fajta...

Szerintetek ő milyen fajta kutyus?

Figyelt kérdés

3,5 hónapos

Képek:

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 31. 09:45
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Szóval akkor biztos nem fajta tiszta? Mert úgy vettem, hogy az :(
2012. júl. 31. 12:25
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

A kanok marmagassága kb. 46-48 cm, a szukáké 43-46 cm.

3és fél hónaposan még rengeteget fog nőni.

Tenyésztőtől kellett volna törzskönyvvel kutyát venni , de tényleg szép kis kutya , vigyázzatok rá :-)

2012. júl. 31. 12:30
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
És milyen fajta kutyának vetted? Én dog keverék és staffi keverék között vacilláltam, mert kép alapján is már nagynak találtam. Lehet ennek a kettőnek a keveréke.
2012. júl. 31. 15:56
 14/29 A kérdező kommentje:
Staffiként vettem :)
2012. júl. 31. 16:04
 15/29 compactegon ***** válasza:

nyilván csak akkor tudod fajtatisztaként venni, ha adnak mellé törzskönyvet ;)

anélkül a leg amstaffosabb amstaff amit a standard ki tud tolni magából; - sajnos csak fajtajellegű keverék.

2012. júl. 31. 19:44
 16/29 A kérdező kommentje:
Rendben köszöntem a válaszokat, amúgy csak érdekelt ki minek nézi :) TK-s a picike :)
2012. júl. 31. 20:08
 17/29 anonim ***** válasza:
49%
Biztos ez a kutya nem fajtatiszta. Az hogy Tk. azt csak most találtad ki!
2012. júl. 31. 23:50
 18/29 A kérdező kommentje:
ha-ha, :) a tudatlanság nem bűn és nem zavar hogy nem vagy hiszékeny ha érdekel holnap tehetek fel róla fotót, bár nem tudom mást minek akarnék vele meggyőzni :)
2012. aug. 1. 01:01
 19/29 anonim ***** válasza:
66%
Engem ne tudsz meggyőzni. 19 éve Staffik közt élek ,hidd el tudom mit beszélek. De legyen neked igazad,csak majd meg ne lepődj ha felnő.
2012. aug. 1. 09:45
 20/29 anonim ***** válasza:
50%
a kutyus 3 és fél hónaposan szinte akkora mint a standard méret. Szerinted ez normális? A kiskutya még nagyon nagyon sokat fog nőni simán túlnövi még a kanok marmagasságát is szuka létére, de szerintem is van benne valami törzskönyv ide törzskönyv oda. lehet egy dog vagy valami hasonló besegített...
2012. aug. 1. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.