Miért ül mindig a lábamra?
Két kutyánk van.. A nagyobb 2 éves. Amikor magamhoz hívom és leültetem, akkor sokszor nekem háttal ül le úgy, hogy a fenekét ráteszi a lábamra.. Most már a kicsi is kezdi ezt csinálni..
Ez mit jelent?Kedvesség vagy dominálás?
Köszönöm a válaszokat!
Ő sem agresszív, ezt is csak akkor csinálja- az esetek 90%-ban- ha utcán sétálunk és kicsit elengedem rohangálni, labdázni.. Pedig mindent betartunk: utcára én megyek előbb sétánál, haza-és eljövetelnél nem köszönünk. A kajcsit férjemtől kapja legtöbbször, tőlem a másik kuty, de azt is kivárja türelmesen..
A szófogadással annyi a baj, hogy gyakran tekintget és mintegy mellékesen jön oda a hívás során, ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
Hosszú póráz, és/vagy azonnal elindulsz felé és visszaviszed, akkor is, ha félúton elindul feléd.
Amúgy vicces ez a mellékesen odamegy, az enyém az "állj"-ra csinálta azt, hogy hirtelen talált valami marha érdekeset a földön, amit addig szaglászott, amíg el nem engedtem :)) De aztán megunta a bohóckodást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!