Ha a lábamra fekszik?
Szóval , úgy tudom, hogy ha a kutyám a lábamra áll, akkor azzal a dominanciáját fejezi ki. De ha ráfekszik a lábamra? Csak mert az enyém szeret rajta feküdni, engem nem zavar, szeretem ha a közelemben van .
Ja és még egy kérdés. A kutyáknak árt a dohányfüst? Passzív dohányzásra gondolok , amikor valaki dohányzik a közelében , mondjuk a teraszon.
Elég butus kérdések , de engem már foglalkoztatnak egy ideje:)
nem tudom, mit fejez ki, de az enyém is szeret lábon feküdni, sőt fetrengeni...
a dohányfüst valószínű a kutyáknak se hasznos.
Ha ezzel a kutya akadályoz akkor baj! Pl az én kutyáim is szeretnek rámdőlni, de amint megmozdulok mint az őrült kapják össze magukat, próbálnak gyorsan utat engedni. Ha a te kutyád nem érdekli hogy te arrébb akarsz menni vagy látszik is rajta hogy direkt ott akar tartani az szerintem már baj.
A dohányfüst meg egyértelműen káros mindenkinek. Miért ne lenne az egy kutyának?
Nem szokott megakadályozni.:)
Értem én is így gondoltam
az enyém is rááll a lábamra, mikor "követeli" a simit. néha meg ha elmegy mellettem, akkor csak simán rálép :D
ő is staffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!