Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutya?

Éci55 kérdése:

Milyen fajta kutya?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam és nem tudom milyen fajta.

2012. júl. 29. 19:30
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
köszi sacrament
2012. júl. 29. 19:58
 12/41 anonim ***** válasza:
56%
patkány
2012. júl. 29. 20:33
 13/41 A kérdező kommentje:
nézz már meg egy képet a patkányról kapj az agyadhoz és utána írj
2012. júl. 29. 20:43
 14/41 anonim ***** válasza:
29%
Ezeknek minden agyonszaporított... hagyd csak rájuk.. :) Nagyon aranyos kutyusod van.Sok boldog évet kívánok nektek :D
2012. júl. 29. 20:51
 15/41 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. júl. 29. 20:54
 16/41 anonim ***** válasza:
Ha a patkány így nézne ki nem irtanák őket :)
2012. júl. 29. 20:54
 17/41 anonim ***** válasza:
73%
Azért agyonszaporított,mert azt se tudod milyen fajta kutyád van. Igy egy normális tenyésztő sem ad oda kutyát,gondolom expresszről vagy vetrán lett leütve valami ideggyenge patkány ja
2012. júl. 29. 21:08
 18/41 petrusi ***** válasza:
87%

Kedves válaszoló!

A nyolcadik író vagyok, aki szerint agyonszaporított yorkshire terrierről van szó.

Ezért írtam azt, amit:

1. A yorksihre terrierből a fajtán belül már tenyésztőknél is(!) rengeteg idegrendszer-problémás kutyák vannak. Az egészségről pedig nem is kell beszélnem: hörghurut, nyitott szájpadlás, számos fogprobléma,szürkehályog,bőrproblémák,izületi betegségek,alacsony vércukorszint,allergia,portoszisztémás sönt stb. és fogadjunk, hogy az utolsóról azt se tudod, eszik-e, vagy isszák...

2. Az interneten nem kennelből, igazi tenyésztőtől árult kutyák 50-60%-a nem fajtatiszta.

3.A tiéd sem törzskönyves, mert ha az lenne, tudnád, milyen fajta.Így a te "jóakaród" is csak támogatta a szaporítók munkáját, hogy minél több kárt okozzon a magyar kutyázásnak.

4. Ez a fajta 5 évvel ezelőtt egy elegáns, egészséges, visszafogott tenyésztésű, normális kutya volt. Hosszú szőrrel, naponta ápolva. Ehhez képest a mai helyzet borzalmas. Divatból tartják őket, és nem veszik őket kutyaszámba. Nem tudok úgy elmenni az utcán, hogy ne találkozzak legalább egy agyonkényeztetett, minél rövidebbre kopasztott ruhakiegészítővel.

5. Nap mint nap jönnek az olyan kérdések, hogy nincs itthon kutyasampon, jó lesz majd a humán tusfürdő,ennek a yorkinak nem áll fel a füle, pedig a fajtatisztának fel kell hogy álljon,meg hogy "ezt a kutyát az expresszen vettem sok pénzért, fajtatiszta yorki, de az állatorvos nem ért hozzá, mert azt mondja, hogy egy keverék".

6. Nincs ma már olyan hirdetési portál, ahol nem lehet olyat olvasni, hogy mini és extra mini yorkik eladók. Könyörgöm, NINCS OLYAN, HOGY MINI YORKI. Ez a kutyafajta csak egy méretben létezik, de az ilyen okos, kutyaszakértő szaporítók feltalálják a végére azt a fajtát is.

7.Egyáltalán, te hogy kaphattál kutyát?! Azt se tudod, mi fán terem a kutya. Nem ismersz fel egy yorkshire-t? Mondhatom, te is nagy szakembere vagy a kutyának.Még azt sem tudod, mi az a szaporítás. Méghogy én tartottam-e a gyertyát. Érdekelne, milyen gondolataid vannak erről a fogalomról.

8. A sok okos válaszoló sem ismeri se a fajtát, se a tenyésztéshez, kutyatartáshoz való alap dolgokat.A patkányos válaszolóval meg egy hullámhosszon vagyok, mert igenis a mai "áltenyésztőknek " sikerült azt faragnia belőle. A 17 válaszolóval is egyetértek. Pont erre gondoltam.

Szóval olvasd el ezt, kedves nagyratartott, ártatlan, szakértő kérdező, és majd utána osszál engem.

2012. júl. 29. 21:23
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
te miért vagy 51%-os ?:D teljesen igaz amit írtál,jó lenne kérdező ezen elgondolkoznál amit írt.
2012. júl. 29. 21:27
 20/41 A kérdező kommentje:
Először is tudom milyen csak kiváncsi voltam hogy felismerik-e mert itt annyi okos van hogy csuda ideggyenge patkány az aki mondja amúgy meg aki azt a sokat írta az igaz de akkor se kell mindenkit lehúzni mert nem tenyésztőtől vett kutyát nem mindenkinek van rá pénze és én nem olyan vagyok hogy a szüleim pénzén vett yorkival verjem a nyálam amúgy meg egy nem tenyésztőtől vett yorki is yorki és lehet fajtatiszta nem tudom honnan veszitek hogy az a kutya ami nem tenyésztőtől van az agyonszaporított meg ideggyenge meg nem tudom még mi a baja az én kutyám yorki igen szaporítótól van és makk egészséges de aki tudja hogy milyen az ideggyenge patkány az biztos a saját kutyáján vélte felfedezni ezt.
2012. júl. 29. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!