Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Találtunk egy kis termetű szuka kutyát. Már kb. 1 hete mászkált mindig felénk én meg adtam neki enni mert szegény nagyon rosszul nézett ki. Anyukámnak körülbelül 2 napot könyörögtem hogy hagy legyen nálunk míg nem jelentkezik a gazdája érte és ha nem jön érte akkor szeretném ha meg tartanám. Mivel anyukám reggeltől estig dolgozik így énrám általában a szemben lakók vigyáznak néha át jönnek megnézni hogy minden rendben van-e. Én meg meg mutattam nekik a talált kutyát és a bácsi azt mondta hogy figyeljek rá nagyon mert hamarosan fialni fog. És ha ez tényleg igaz mit csináljak vele? Több kutyát én sem szeretnék mert elég ez a 2 meg anyukám sem engedné meg mert azért sokba van a kutya tartása, oltások, tápok, ivartalanítás. Mit csináljak majd a kutyával ha tényleg fialni fog? ÉS ha fialt a kölykökkel majd mit? Szomszédunkban lakik egy állatorvos holnap jönnek haza a nyaralásból, ő majd meg fogja nézni. De a kutyának tényleg nagy hasa van,csak én azt hittem azért mert szegény nagyon éhes volt és tele ette magát.

Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült! Válaszokat előre is köszönöm, mindenkinek megy a zöld kéz!

2012. júl. 28. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szuper :)

Szerencséje van, hogy rá találtatok :)

2012. júl. 28. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért azt ne a szomszéd állapítsa meg, hogy tudnak-e vele mit kezdeni, hanem a doki inkább... :))
2012. júl. 28. 22:52
 13/13 A kérdező kommentje:

akumi válasza:

Azért azt ne a szomszéd állapítsa meg, hogy tudnak-e vele mit kezdeni, hanem a doki inkább... :))

A szomszédunk állatorvos de ez már írtam, ma jönnek haza a nyaralásból.

Reggel ahogy mentem volna enni és inni adni neki a garázsba ott volt mellette 5 kicsi kutya. Nagyon vizesek a kicsik. Az anya kutya nagyon morgott rám, én gyorsan le tettem mellé az enni és inni valót. Vigyek még oda neki valamit vagy a kicsiknek? A garázs ajtót be zártam hogy a nagy kutyánk meg ne egye a kicsiket.

2012. júl. 29. 09:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!