Hogyan szerezzek a kutyusaimnak játszótársakat?
És azokon a kutyákon nincsen szájkosár, csak a tieiden?
Merre felé játszanak a kutyák? "Piknik - sétálós - gyerekes" parkban, vagy folyóparton, ilyesmi? Mert ha az utóbbi, akkor vedd le róluk a szájkosarat, pláne, ha barátságosak.
És van is precedens a büntetésre, vagy csak az ebtartási rendeletetek írja elő? Nálunk is elviekben büntetnek, de még soha senki sem szólt meg (pedig kaukázusim van).
Nálunk büntetnek is érte. A kutyafuttatón játszanak, ahol van egy bányató is. Ilyenkor le van véve, csak közterületen van rajtuk. Köszi a segítséget!
Ja és egyébként errefelé nem sokan sétáltatják a kutyájukat, tehát a kutyafuttatón se sokan vannak sajnos:(
Van kocsink, de szinte itt csak falvak vannak, ahol nem kell mondanom,hogy ilyen hely nincs.
Debrecen van még közel egyedül, de ottis aszfalt van:(
Nállunk is ez a helyzet:
Utcákban:Ritkán egy-egy kutya az is olyan agresszív :(
Kutyafuttatóba:MEg kihalltság
Így van ismerösünk labradorok (2 szuka) oda szoktunk menni az én kutyusom is kan 1 éves közepes testű.De jó lenne másokkal is ismerkednünk,dehát ez van
Sok-sok kutyással kell beszélgetni!
Ha kiszúrsz a távolban egy kutyást rögtön menj oda hozzá és próbáld meg kipuhatolni, h nem-e neki is ez a problémája.
Én Pesten lakom és így találtam "falkára". :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!