Van valakinek tapasztalata érzékeny, alergiás kutyákkal?
Nekem is allergiás,de az hogy hullik a szőre korántsem biztos hogy allergia,lehet vitaminhiány is. Közvetlen csirkehús evés után kezdődnek tünetei? Pl véresre vakarja magát,meg hányás/hasmenés akár vérrel is ? Mert nekem tényleg allergiás a kutyám a szárnyasokra, de nem szőrhullással. És miért eteted csak hallal? Miért nem veszel neki egy tápot? Én ezzel etetem pl. és jó táp,nincs benne szárnyas,jó allergiás kutyáknak:
De tied nem biztos allergiás,mindenesetre én táppal etetném a helyedben,ami prémium vagy szuperprémium minőség,a házikoszttól könnyen lehet vitaminhiánya.
Az én kutyám is nagytestű.
Kérdés neked mi a drága? Naponta mennyit szánsz az etetésére?
Happy Dog ár/érték arányban nem jó és a minősége is romlott több gazdi tapasztalata szerint.
Én nem etetnék vele (régen etettem).
Brit Care ellenben szuperprémium táp, 24 kg 17900Ft vagy 12 kg 9900Ft.
Nem tudom mekkora a kutyád, az én növésben levő 42 kg-os bullmacimnak napi 500 gramm bőven elég, felnőtt kutyának még kevesebb.
az én kutyám brutál allergiás a csirkére.
volt szőrhullás, véres fosás, hányás, kelések itt-ott a bőrén.
hosszútávon nekünk nem jött be más, mint a hill's d/d -s tápja, esetleg
még az általad elmített happydogos táp az amivel elvan egy darabig, de 2-3hét és a hasmenéses tünetek megint jelentkeznek, igaz a hill's is drága.
abban igaza van a kommentelőnek, hogy nem csak az allergia válthat ki ilyen tünetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!