Van valakinek tapasztalata, véleménye az Excellent Dog kutyasulival kapcsolatban?
Pedig oda is járnak sokan. Sőt, nekik a világ legjobb iskolája.
Az a jó, mindenki meg tudja találni a lelkivilágának megfelelő iskolát. A másikat meg békén kell hagyni.
az én véleményem az iskoláról. ha komolyabb céljaid vannak a kutyával, és 100%-os munkát vársz el tőle, akkor mindenképp keresd fel. természetesen itt is pozitiv megerősitéssel dolgoznak a tanuló fázisban, viszont a kutya azt is megtanulja, hogy mi van akkor ha a gazda akarata ellen cselekszik. (pl. behivásnál nem egy nyul után futok) megjegyzem ez a legfontosabb dolog a kiképzésben.
komoly nemzetközi versenykutyák kerülenk ki tőlük. nagyon jók a segédek, és komoly szakmai tudás áll a háttérben. vizsga ill. versenylehetőség is van. Már a haladó csoport is min. IPO I-es szinten dolgozik, és egyéni képzésre is van lehetőség.
ma 14:05
Nem mindegy, mit akarsz dolgozni és milyen kutyával.
Akinek komoly munkaverseny céljai vannak, bizony nem K99-be megy, mert onnan még nem került ki VB -re kvalifikált kutya.
Ahogy az embereknél a sportolóknak igen komoly, olykor durva az edzésük, úgy a kutyánál sem lehet csak hapy és szabadon mászkálásból felépíteni egy nemzetközi színvonalú munkát bizonyos sportágakban.
Úgy bírom a magad fajta embereket, azt sem tudjátok milyen az iskola, milyen fajta képzés megy ott de azért fikázod meg lenézed mert "a képen kényszerítik a kutyát"... Megnéztem a videókat bele-bele pörgetve, nem láttam olyat ami miatt fikázni kéne őket.
Nekem normális sulinak tűnik, azt javaslom menj el és nézd meg hogyan zajlanak a képzések és döntsd el neked bejön-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!