Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit adjak a kutyáimnak ha NEM...

Mit adjak a kutyáimnak ha NEM "híznak"?

Figyelt kérdés

Van két németjuhász kanom (munkavonalú, az egyik 2 éves a másik 6,5 hónapos) és egyáltalán nem látszik rajtuk, hogy kapnának enni.

A 2 éves profine energy tápot kap (többet, mint amennyi meg van jelölve a zsákon), csak hétvégén járunk iskolába, hétköznap a kertben van, a 6,5 hónapos pedig Brit junior large breed-et kap (szintén többet, mint ami a zsákon meg van jelölve), ő vele csak szerdán és hétvégén járok suliba, hétköznap ő is a kertben van (este a kennelbe). És tegnap megkaptam az állatorvostól, hogy soványak. Én is látom, hogy lehetne rajtuk több hús is, de egyszerűen nem akarnak hízni.

Szerintetek mit adhatnék a táp mellé, hogy jobb formában legyenek?

Köszi

2012. júl. 25. 10:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Állatorvosnál vizsgáltasd ki őket, mert sokféle betegség van, amitől a kutya nem hízik.
2012. júl. 25. 13:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Ja nem, én a Blöki-re gondoltam... :)
2012. júl. 25. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!