Illik ehez a kutyához a bundi/bundás név?
remélem most már ivartalanítod a kutyáidat,nem hozol le több almot így is elég dolguk van a kistestű kutyák fajtamentésnek,plusz menhely is tele van.
Amúgy a név nem tetszik,inkább Cleo,Candy,Lola,Lora,Gina,Lucky stb. ezek jobban hangzanak,szerintem.
Amúgy néztem adatlapod most hogy van láttam egy mudi almot is meg ezt a keverék almot is,most hány állatod van? Ez tényleg nem lesz így jó hogy ennyiszer elletted az állataidat!
Nem rossz, ha neked tetszik :). De szerintem ezek a nevek is jók: Mia, Jessie, Zara, Tara, Kayimi, Kaylie, Joya
ha magyar nevet szeretnél:Kira, Nóri, Hercegnő, Lili, Kókusz (a színe miatt szerintem, meg emiatt nem rossz a Fahéj sem), virágnevekből is válogathatsz: Kamilla, Jázmin, Boglárka (ezek embernevek is), Pervinka...
De szerintem az alapján tudod a , hogy viselkedik bizonyos helyzetekben, van-e valami különleges tulajdonsága, stb. figyeld meg ezeket és válassz okosan, mert a kutyád neve egy életre szól! ;) Tanácsok: ha olyan nevet választottál, ami mégsem tetszik, megváltoztathatod, ha még nem túl idős a kutyád, de becézheted is, válassz rövid nevet, mert a kutyák jobban felfigyelnek arra, de ha hosszú a kutyusod neve, a hívóneve mindenképp legyen egy-vagy két szótagból álló pl.: ha Pervinka, legyen Vinka, Inka stb.
Little Girl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!