Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Illik ehez a kutyához a...

Illik ehez a kutyához a bundi/bundás név?

Figyelt kérdés
van egy bichon havaneseszerű szuka kutyám én erre a névre gondoltam.nem gáz szuka kutyának ez a név.milyen neveket javasolnátok neki??? [link]
2012. júl. 24. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:

remélem most már ivartalanítod a kutyáidat,nem hozol le több almot így is elég dolguk van a kistestű kutyák fajtamentésnek,plusz menhely is tele van.

Amúgy a név nem tetszik,inkább Cleo,Candy,Lola,Lora,Gina,Lucky stb. ezek jobban hangzanak,szerintem.

Amúgy néztem adatlapod most hogy van láttam egy mudi almot is meg ezt a keverék almot is,most hány állatod van? Ez tényleg nem lesz így jó hogy ennyiszer elletted az állataidat!

2012. júl. 24. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Kedves első még is honnan tudod hogy honnan van a kutya?
2012. júl. 24. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:

A Bundi,Morzsi,Bodri meg az ilyen nevektől agyvérzést kapok..

[link]

nézzél itt neveket.

2012. júl. 24. 14:22
 4/10 A kérdező kommentje:
mudi almom soha se volt az az egy mudi volt de azt visszaadtuk a tenyésztőnek mert nem jött ki a többi álattal.a másik alom meg havanese és már egy éve volt és a kölyköket is már rég eladtuk.
2012. júl. 24. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Mikor lesz a szülinapod? Veszek neked egyet szívesen:)

2012. júl. 24. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:

ma 14:26

:D

2012. júl. 24. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne rá tökéletes a Bundás, vagy a Bundi név? Olyan neve lesz, amilyet te akarsz! És nekem tetszik :) Mellesleg korántsem érdekel, ha mások agyvérzést kapnak tőle! A kutyus nagyon ééédes =)
2012. júl. 24. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azért kérdezte,hogy ne válaszoljunk és ne mondjuk el a véleményünket,Kedves utolsó!
2012. júl. 24. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó a Bundás.
2012. júl. 24. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem rossz, ha neked tetszik :). De szerintem ezek a nevek is jók: Mia, Jessie, Zara, Tara, Kayimi, Kaylie, Joya

ha magyar nevet szeretnél:Kira, Nóri, Hercegnő, Lili, Kókusz (a színe miatt szerintem, meg emiatt nem rossz a Fahéj sem), virágnevekből is válogathatsz: Kamilla, Jázmin, Boglárka (ezek embernevek is), Pervinka...

De szerintem az alapján tudod a , hogy viselkedik bizonyos helyzetekben, van-e valami különleges tulajdonsága, stb. figyeld meg ezeket és válassz okosan, mert a kutyád neve egy életre szól! ;) Tanácsok: ha olyan nevet választottál, ami mégsem tetszik, megváltoztathatod, ha még nem túl idős a kutyád, de becézheted is, válassz rövid nevet, mert a kutyák jobban felfigyelnek arra, de ha hosszú a kutyusod neve, a hívóneve mindenképp legyen egy-vagy két szótagból álló pl.: ha Pervinka, legyen Vinka, Inka stb.

Little Girl

2012. júl. 24. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!