Hogyan érjem el, hogy a kutyám ne folyton más kutyákkal foglalkozzon séta alatt?
Figyelt kérdés
folyton a kerítés mögül ugató kutyákkal akar futni, direkt odavizel az agresszívan ugató ebek háza elé, mint aki játszani akarja a machót. Ő egyébként nem agresszív, szomszéd kutyákkal remekül kijön, holott van köztük kan is, ismerős kutyukkal szintén. Mégis séta alatt lehetetlen elérni, hogy ne ugorjon fel a kerítésre. Múltkor biciglistül rántott el egy pórázon tartott puli miatt. Fiatal még, és tudom, hogy társaságot akar, de ez mégiscsak borzasztó!2012. júl. 24. 12:14
11/14 A kérdező kommentje:
a kutyát nem versenyeztetni akarom, csak mozgatni. Óh elnézést, BICIKLI ezen kívül minden egyes szót helyesen írtam, gratulálok tanárbácsi, gondolom férfi vagy, mert nagyon idiótán viselkedsz. :D Nem fogom beleengedni egy kitudja milyen vízminőségű vízbe a kutyámat, mikor az olyan "jó" mozgás, mikor bicózhatok is vele.a kérdés egyébként sem ez volt, csak vitatkozni akarsz. Tudod nem minden husky-t kell húzatni, főleg, hogy felszerelésem sincs hozzá, szerintem veszélyesebb lenne saját tákolmánnyal húzatni. Minősíthetetlen a válasz adási módod, az ilyet ki kéne tiltani az oldalról, mert hasznosat nem tudsz, csak idegesítesz más hozzászólókat. SZerinted mennyit segítettél azzal, hogy közölted, biciklin futtatni tilos? Ezelőtt is futtattam, s ezután is fogom. Ergó, a kérdésemre nem tudtál választ adni, haszontalan dolgot szajkózól, és még undok is vagy.
2012. júl. 24. 17:27
12/14 A kérdező kommentje:
ja és meg mert az úszás annyira ösztönszerű ennél a fajnál... a sport mindegy, a lényeg a mozgás. Nem tudom mit nem értesz ezen, ha nem tetszik, hogy kutyával biciklizem, jelents fel :D
2012. júl. 24. 17:36
13/14 anonim válasza:
És te vagy kutyás gazda? Ekkorka tűréshatárral?
Akkor végkövetkeztetés:
Szépen megtanítod a kutyádnak, hogy pórázon nincs ugra-bugra. Nincs kitámadás, nincs kerítésre ugrálás.Ehhez használhatod a nyakörvét a pórázzal. Használhatod az erélyes NEM szót. Persze, kitartóan, jó ideig kell vele csinálnod, mire rögződik benne.
14/14 anonim válasza:
Te meg gondolom nő vagy: "Nehogy ici-pici emberszbású kutyuskám véletlenül jól érezze magát és ússzon egyet a tóban, mert még elkap valami bacit"!
Amúgy, ha megnézed a # 4 válaszomat, normálisan és tisztelettudóan válaszoltam, csak a minősíthetetlen megnyilvánulásaid után átvettem a stílusodat, hátha leesik a tantusz és észbe kapsz, de úgy látszik csak másokat tudsz kritizálni és nem veszed észre magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!