Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A ti kutyátok is csinájla? Miért?

A ti kutyátok is csinájla? Miért?

Figyelt kérdés

A kérdés az lenne, hogy amikor sétálni megyünk a kerítés mögötti kutyák nagyon ugatnak és erre az én kutyám reakciója az, hogy nyüszít.. érdekelne nagyon, hogy vajon miért pont így reagál, és ez mit jelenthet...

Köszönöm a válaszaitokat!

2012. júl. 14. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
az enyém (puli lány) ugyan ezt csinálja....igazából 2 olyan rész van ahol ugatnak és ott nagyon nyüszít és el akarna futni............néha futunk (az nekem tetszik) de néha nem engedem hogy elfusson mert az olyan mint ha megalázkodna :)
2012. júl. 14. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2 kutyám van egyik sem csinálja.

A kutyád azért csinálja mert vagy túl izgatott lesz vagy fél...

2012. júl. 14. 18:51
 3/6 anonim válasza:
az enyém német juhász de csak ugat nem nyüszít
2012. júl. 14. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém teljesen semleges, bár ebben van némi munka, de 1-2kivételes esettől eltekintve nem foglalkozik se a járókelőkkel, se a kerítésen túli ugató/csaholó/vicsorgó kutyákkal.
2012. júl. 14. 20:01
 5/6 anonim válasza:

Valószínű hogy fél, de semmiképp ne hagyd elfutni, ne vedd fel, hanem ezt figyelmen kívül hagyva sétálj tovább.Ebből az állapotból a póráz hirtelen, de kis mértékű megrántásával, vagy hirtelen (lábbal történő) érintéssel tudod kizökkenteni. Máshogy nem tanulja meg hogy kell viselkedni.

Ha jól csinálta dicsérd meg, adj neki jutalomfalatot.

Nézd a csodálatos kutyadokit, sokat lehet belőle tanulni.

2012. júl. 18. 14:05
 6/6 A kérdező kommentje:
igaz hogy nyüszög, de én mégis a félelmet teljesen kizártam. Sajnos verekedet már kutyákkal és a sok siker élmény miatt elég nagy az önbizalma... van egy kutya , ő hozzá mindig oda engedem, szaglásszák egymást és mind a kettő nyüszög utána az enyém fogja magát és ott hagyja...
2012. júl. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!