Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nemszeret kakilni a...

Miért nemszeret kakilni a kutyusom az alomba? Pisilés az nemgond, de a nagydolgot nemnagyon akaja csinálni az alomba! Megbüntessem vagy nem ha az alom mellé csinál?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem oktatott ki, te voltál az, aki rossz stílusban válaszolt. Egyébként mennyi idős a kutyád?
2009. júl. 17. 13:55
 12/14 anonim ***** válasza:

milyen fajta a kutyusod? az én kutyám is alomba végzi a dolgát.. és ha az utolsó kaki után nem cserélem ki teljesen az almot, hanem csak amelyik részére kakilt, utána megy a sarokba.. sétáltatni meg.. nem tudom :) ő egy fél kilós csivava, a tenyésztő akitől vettük azt mondta inkább alomba szoktassam, ki ne, mert télen még kabátkában is megfagyna..

de mindenki maga tudja.. nyilván egy rottweilert nem szoktatnék én se a lakásba, ahhoz egy kád méretű kutyus wc kéne xD de a kutyid gondolom nem nagytestű lehet :)

szerintem ne büntesd hanem ha látod hogy bekészül tedd az alomba és miután ott befejezte adj neki jutalomfalatkát.

2009. júl. 19. 16:18
 13/14 A kérdező kommentje:
hát most azt csinálom,este is olyan édi volt!magától ráment és odakakilt!mindjárt meg is dícsértem és adtam neki jutalom falatot!!amúgy enyém is csivi!igaz hogy van bent paotapincsi,de azért a csivi legtöbb benne!pl.:a feje!!!az nagyon édi!imádom a dgágaságom!remélem belefog szokni az alomba!bár az az érdekes,mikor felkelek reggel az alom mellé csinál!azt mondták azért csinálja,mert úgy érzi az is oda tartozik!:-))bár remélem reeől is leszokik!te hogyan tudtad rászoktatni?mennyi időbe telt?2 hónapos amúgy!
2009. júl. 20. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:

szia :) te kommented előtti vagyok :)

nem volt nehéz a rászoktatás, mert eleve a sarkokat kereste mindig, úgyhogy az almot is a sarokba tettem, és evés után addig figyeltem amíg nem kakilt, mert néha nem mindig abba a sarokba készkelődött be, ahol a wc volt :) pisi miatt meg szinte egésznap figyeltem(4 napba telt kb. míg mindig kivétel nélkül jó helyre csinálta), de az nagyon könnyen ment, a kakival voltak gondok inkább :) (vagy lehet csak azt túlreagáltam, mert nem igazán szeretek a szőnyegről kakit kotorni xD)

a csivim 9 hetes kora óta volt nálam, és kb. olyan 10 napba tellett, mert pont nyaralás közben mentem érte, és hát igen.. :S:) legalább a hotelszoba bűzlött és nem a lakásom :D

2 hónapos kutyus még fiatal, hidd el később már olyan gond sem lesz hogy mellépisil :P:)

enyém most már fél éves :) imádnivaló :) de gondolom a tied is;):)

2009. júl. 20. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!