Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudom eldönteni, mikor...

Nem tudom eldönteni, mikor vigyem a szukámat a kanhoz?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szaporító, a kutyám HJCH, 2 éves lesz. Tervben volt egy külföldi fedeztetés, de azt hittem, később fog tüzelni.

Tegnap előtt vettem észre, hogy vérzik, duzzadt, kemény a pérája. Tegnap már felpuhult, és világosas folyása volt.

Van egy ivartalanított kanom, az nem mutat semmiféle érdeklődést utána.

Szerintetek lekéstem a termékeny napokat? Vagy még csak most jönnek? Mert akkor elvileg indulnunk kellene holnap Lengyelországba...

Annyira készültem erre a párosításra, nem létezik, hogy ilyennel elszúrom!

Vagy a hirtelen felpuhult péra már végét is jelentheti a tüzelésnek?

Eddig nem igazán nézegettem, mivel két kutyusom van, és a kan szempontjából nem volt fontos.

A tenyésztő ki fog akadni, az ő nevén lennének a kiskutyák :S

2012. júl. 23. 09:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mindenki szaporító mi? Akkor minden tenyésztő szaporítóként kezdte,mert nem profi módon állt neki az első alomnak az biztos.

nah igen csak egy tenyésztő mondjuk nem ugy vág bele a tenyésztésbe hogy uccu rajta holnaptól pároztatni fogok, hanem mondjuk utána olvas a dolgoknak a szakirodalomban(kutya fajta jellemzői, kutya anatómia, tüzelés vemhesség ellés stb....)

2012. júl. 23. 22:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudod amúgy milyen felkészült?Én csak magamról tudom,hogy hiába készültem elméletben,hiába jártam kiállításra,hiába beszéltünk meg ezerszer minden eshetőséget,élesben akkor is izgul az ember.Főleg,hogy elsőre a legbonyolultabb fedeztetést választotta.Én vagy bevizsgáltatnám,vagy úgy beszéltem volna le,hogy a tüzelés teljes egészében ott a szuka,de az már plusz költség,vagy még a sperma utaztatás se rossz ötlet.De ha már itt tartunk,a tenyésztő is figyelhetett volna jobban míg bele nem jön az újonc.Ha már saját néven regisztrálja az almot...
2012. júl. 24. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!