A bolognyai pincsi benti vagy kinti kutya gyorsan kéne a válasz most fogok kutyát venni nem tudom eldönteni?
Most most most fogsz kutyát venni? Este 10-kor?
Benti kutya. Kizárólag. Kinti kutyaként nem lehet tartani.
Ja és először tanuld meg a fajta nevét.
ilyen fajta nincs. talán egy bishon bolognese és egy pekingi palotakutya keveréke.
és benti kutya.
kutyát sohja ne vegyél tájékozódás nélkül,mert 15 évig lesz veled.nemártana meggondolni.
ma 22:04
Úgy látom a "bolognyain " nem akadtál fenn :))
Tényleg. :) Ha meglátom a 'pincsi' szót, akkor elborul az agyam. Emellett már fel sem tűnt a helyesírási hiba.
Akkor tisztázzuk: bolognai pincs. :)
Állítólag bármilyen fajtájú kutyát lehet kint tartani ha hozzá van szokva, megfelelő fűtött szélvédett házzal.(Persze gondolom a Kinai Meztelen kivétel...) Egy yorkis könyvben olvastam.
Én persze semmilyen kutyát nem tartok és tartanék kint, nincs hozzá szívem, még ha Dán Dogom is lesz, benti kutya lesz!
Ha humánus vagy, te sem raksz ki egy ilyen kis kutyát az időjárás viszontagságainak!!!! Bármi legyen is a fajta pontos neve :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!