Miniatűr Bullterriert szeretnék vásárolni kiállítási céllal, viszont nem tudom eldönteni, melyik kennelből. Ti melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Majdnem mindben Dombóparti kennelből származó kutyákat tenyésztenek, viszont nagyon nagy árkülönbséggel. Hogyan válasszak? A drágább valószínű jobb?2012. máj. 23. 00:30
1/7 anonim válasza:
a Dancing with the bulls kennelt tudom ajánlani nagyon jó kutyáik vannak
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen az Independent Bullterrier kennel! Meseszép kiállítási minőségű, díjnyertes kutyáik vannak!
A másik pedig a Vitabull kennel. Ismerem személyesen a tenyésztőt, hihetetlenül jófej!
Nézd meg a kutyáikat, aztán amelyiknek szimpatikusabb...
4/7 anonim válasza:
Az Independentnek nincsenek mini kutyái én úgy tudom, de a Bika tóparti az minit tenyészt és állítólag jó.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, elnézést, én is a Bikató parti kennelre gondoltam. Majdnem az összes kennelben az ő kutyáikat tenyésztik.
2012. máj. 23. 12:49
6/7 anonim válasza:
Alapvetően szerintem azt nézd milyen a párosítás. Nézd meg a felmenőket. Egy kezdő tenyésztőnek is lehet egy szuper szukája + ha egy nagyon jó kannal fedeztetett miért ne vehetnél tőle? Nézd meg ki az akit egy world dog shown elismernek, ki az aki sokat jár külföldre kiállításra..
7/7 T.kennel válasza:
Igen, nagyon nehéz választani,egy nem bullos embernek.Sajnos itthon sok olyan tenyésztő van,aki már nem a standardnak megfelelő egyedeket viszi tovább.A legfontosabb amit a HBTK oldalán irányt mutatják.Sajnos a kutya nagyon drága és sok olyan szűrésen kell végigmenniük,ami esetleg a külleme jó,de nem jó a szíve pl.Ezért inkább a gyengébb fejü kutyákat tenyésztik tovább.Na meg a méret...de ennek is megvan az oka.Ha venni szeretnél mindenképp nézd a küllemet.!!!!Nézd milyen szűrések vannak a szülőknek és milyenek voltak a nagy szülők.Még véletlenül se az Apa örökít!!!!!!Ez egy tévhit:(Az anya az első, akitől örökít és viszi tovább a vonalakat.Természetesen az apának is szerepe van.Magyar díjak??, Hát igen.....Ha itt nem megy akkor jön a Szerb.Ott elég ha megvan a négy lába..:)Mindenképp 9. hét után válassz és kérj sok sok képet.Biztosan láttál már CH kutyákat és nem mindegyik bull.Sokszor nem lát a bíró :(úgy válassz,hogy abban örömöd legyen és úgy nézzen ki,mint egy mini bull!!!!Felmenők eredményétől függetlenül......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!