Melyik tápot ajánljátok border collie-k számára?
Lehetőleg jó minőségű, de nem túl drága tápot szeretnék. A Chappinél, Pedigree-nél azért drágább lehet, de a Royal Canin-nál olcsóbbat szeretnék, mivel egyetemista vagyok és nem vet fel a pénz. :)
A tápon és főtt zöldségeken kívül mit érdemes még adni neki kiegészítésként?
Úgy tudom hajlamosak 6-7 éves koruktól a csontritkulásra, ezért fiatalkorban fontos a megfelelő kalcium bevitel a számukra. Ezt tartalmazzák a jobb minőségű tápok vagy étrend kiegészítőre is szükség lesz?
Még nincs meg a kutyus,csak előre tájékozódom,de egyébként igen,futni szeretnék majd vele.
Van már egy tacsi keverékem,ő főleg főtt húst,ritkábban főtt zöldséget kap,a zöldségre kölyök korában szoktattam rá,így aztán hozzászokott. Teljesen egészséges,gyönyörű a szőre is, de egy fajtatiszta Bordernek gondolom azért kicsit más étrendre van szüksége már csak a fokozott mozgásigénye miatt is.
Josera: nagyon jó táp!!! kb 10 ezer a nagy zsákos! Éveken át etettünk vele, mellette ritkán kapott mást. Nagyon ajánlom.
Jó táp, hasonló árban a Champ és a Brit, és a Bosch is!
Meg kell nézni honnan veszed, nem mindenhol egyforma. Neten is érdemes pl zoofast.hu, dogshop.hu
Gálpet nevű netes állateledeles NEM MEGBIZHATÓ, többször átvágtak bár jó árakat mutogatnak a netes lapjukon.
SZóval Josera, Champ, Bosch, Brit, - ezek olcsóbbak mint Acana és nagyon nagyon jók, munkakutyás haverok is etetnek ezekkel és semmi gond, amit a kakin is látni fogsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!