Kutyaszállító táska kerékpárra? Véleményt szeretnék róla, aki használ ilyen táskát, mennyire vált be, melyik fajtát ajánljátok?
Szia!
Én kb. másfél évvel ezelőtt vettem egy spéci kutyatartót a briga elejére. Az AlphaZoo-ban vettem és az volt akkor az utolsó darab. Az én kutyám 3 kg, de a max. terhelhetősége 6 vagy 8 kg.
A márkája Karlie. Fekete színű narancssárga zsebbel elől. Kerek formájú, erős gyöngyvászonból készült. belső póráz is van benne, be tudod kötni a kutyát. Ezt egy kormányra szeretlhető klikk kapccsal tudod rögzíteni. Amit megkapsz a csomagban.Hordozni is lehet benne ha arra akarod használni. Volt akkor téglalap formájú is de azt nem találtam elég stabilnak és kényelmesnek. Természetesen csak előre szerelhető.
Sokáig jártam én is utána, nem volt olcsó (kb. 18 ezer) de a célnak - sokat bringatúrázunk - kitűnően megfelel.
Köszönöm szépen a segítséget, én ezt a típust néztem, még nem döntöttem el biztosan, de a mostani kínálatból ez tűnt a legpraktikusabbnak:
Esetleg valaki ismeri? Tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!