Vegyek-e kutyaszállító boxot golden retrivernek?
Nemsokára gazdi leszek. Most még csak 8 hetes. Sokat utazom autóval, és szerintem gyakran fogom magammal vinni. Hogy szoktatok kutyát szállítani? Kell box? Vagy csak pokróc, póráz, stb...
Köszi!
Nem akarom minden nap hurcibálni, de Debrecen és Tatabánya a család két központja... Így azért lesz, hogy megyünk...
Célszerűbb lenne inkább most egy kisebb használt boxot venni és lecserélni, vagy rögtön a véglegeset vegyem meg?
Ja, és hogy miért golden... Megfontolt döntés.
gyerekekkel fogok vele dolgozni. Nem csak hobbykutya lesz... Komoly terveim vannak vele. Erre meg úgy tudom, hogy ők a legalkalmasabbak.
Amúgy meg gyönyörűek... :)))
Szerintem érdemes most venni egy akkora boxot, amekkorában később is elfér. Ha eleve úgy szoktatod, hogy a box a helye, akkor szépen meg fogja tanulni, hogy ott van biztonságban, ott van otthon. Onnantól kezdve a kocsiban is nyugodt lesz, ha nem otthon alszotok is el van benne, de ha rendezvényre mentek, akkor is nyugodtan be tudod küldeni oda pihenni.
Nagyon drágák a boxok, úgyhogy én már csak ezért sem vennék többször.
Nekem is goldenem van (mi is gyerekekkel dolgozunk :-), tudom, hogy nem ez a kérdés :-), de gratulálok a döntésedhez - kutyában és munkában egyaránt, sok sikert hozzá!)
Nekünk a biztonsági hám+póráz (ami a biztonsági övként becsatolható) is nagyon jól bejött. Nagyon nyugodtan, szépen utazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!