Az igaz hogyha a kuvaszt kölyökkorában rizzsel etetjük szebb lesz a szőre?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 12:03
11/14 anonim válasza:
Szerintem a maradékból ne mindent adj oda neki, egyes zöldségek pl. egyenesen károsak lehetnek a kutyának pl: a hüvelyesek (bab,borsó) akkor a fokhagyma.... Meghát ez a kenyér se a legjobb. Én nem azt mondom,hogy vegyél szuper prémium tápot, de legalább egy középkategóriásat pl: Dog Chow-t ez nem olyan drága, és hát azért jobb mint a maradék, ez a táp mellé adhatsz húst is, ha marad ki, vagy főzhetsz is, de szerintem ez jobb megoldás. De te tudod.
12/14 A kérdező kommentje:
Neked lesz igazad lehet elkezdem táppal etetni
2009. júl. 16. 11:27
13/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, és tapasztalatból írom, hogy jobb a táp. Régebben mi is maradékkal etettük plusz táp ami Chappi, és hát rendesen el is hízott, utána végignéztem az összes táp összetevőit, és kipróbáltuk az Acanát, nem is kell belőle sokat adni és mégis elég a kutyának és a táp is sokáig elég, én a halasat adom neki és szép fényes lett tőle a szőre, de az Acanából is van olcsóbb mint pl. az adult, large breed. De mondom a Dog Chow is jó, bár nem annyira mint az acana. Te is nézd meg, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb a kutyádnak, és árban megfelel-e neked.
14/14 anonim válasza:
Vannak olyan tápok, aminél még a házi koszt/maradék is sokkal jobb. Csak akkor válts tápra, ha minőségit tudsz venni, és nagyon nézd meg az összetételét, főleg a hústartalmat. Ha alacsony hústartalmú tápot veszel, inkább főzz hozzá külön húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!