Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az igaz hogyha a kuvaszt...

Az igaz hogyha a kuvaszt kölyökkorában rizzsel etetjük szebb lesz a szőre?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 12:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Amolyan népi babona-féle baromság.

Kölyökként a kuvasz is jó minőségű tápot igényel,nem Pedigree-színvonalút.

2009. júl. 15. 12:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, én nem nagyon etetném a kutyám rizzsel, mert nagyon fog...

Ez megint csak olyan dolog, mint amikor azt mondják, hogy a kutyának lehet tejet adni, na én nem kisérleteznék ezzel.:..

2009. júl. 15. 12:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szebb nem lesz tőle de amúgy nyugodtan ehet rizst borjú hússal stb. Az én németjuhászom nem kimondottan tápon nőlt fel mert inkább főztem neki húst tésztával,rizzsel,zöldségekkel mikor mi volt itthon.Tojást is.Néha kapott azért jóminőségű száraztápot is de azért valahogy nem rajongott.Gyönyörű nagy lett,mindig szép fényes volt a szőre,soha nem volt beteg és 16-éves koráig élt.Adhatsz mellé vitaminokat,csonterősítőt főleg amíg kölyök.
2009. júl. 15. 12:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Nálunk a kutyák általában a maradékot eszik ha nincs belőle elég nekik akkor esetleg főzünk nekik de tápot nem szoktunk adni
2009. júl. 15. 12:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Általába tésztát főtünk és száraz kenyeret adunk a maradékhoz
2009. júl. 15. 13:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért messze van a jó táplálástól,főleg kölyöknél...

Elél maradékon is persze,de nem jó megoldás.

2009. júl. 15. 14:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Tészta és száraz kenyér? Ez olyan, mintha te csak virslit és párizsit ennél.

Azért, mert jó ízűen megeszi (párhuzam - McDonalds), nem azt jelenti, hogy táplálva is van.

Az ilyen kutyának súlyos minőségi éhezése van! Sürgősen változtassatok a szokáson, tessék húst, kevés csontot, zöldségeket, tojást, jó minőségű száraztápot adni a kutyának!

2009. júl. 15. 22:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Eszik húst is mivel a maradékot is nekiadjuk és mindig van húsmaradék úgy utálom ezeket az embereket akik anéálül hogy rendesen elolvasnák a kérdést okoskodnak
2009. júl. 15. 23:35
 9/14 A kérdező kommentje:
és ha nagyon nagyon ritkán nincs hús akkor főzünk azt is neki
2009. júl. 15. 23:39
 10/14 A kérdező kommentje:
A kutya ugyan azt eszi mint mi mert amit meghagyunk azt eszi ő
2009. júl. 15. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!