Szaporítom a kutyám! Most nagyon rossz ember vagyok?
Figy, azért azt lásd be, hogy TE tetted fel a kérdést. TE voltál kiváncsi a véleményünkre. Mi elmondtuk, neked nem tetszett, és mostmár TE vagy az aki fel van háborodva.
Mégis mit vártál, amikor véleményt kértél? Ha nem kérdezed, akkor én nem mondom az tuti.
Egyébként rohadtul nem érted miről beszélünk úgy általában, különben nem írtad volna ezt az utolsó mondatod úgy ahogy.
Legközelebb, ha nem vagy senki véleményére kiváncsi, mert te -nyilván- azt csinálsz amit akarsz, akkor NE TEDD FEL A KÉRDÉSEDET! Ha ennek ellenére felteszed, akkor ne az legyen a válasz a számodra negatív kritikára, hogy akkor mindenki dögöljön meg.
És látod, ezzel be is bizonyítottam, hogy sajnos tényleg buta vagy.
Persze, az nyilván nem venné el a helyet a kóbor kutyáktól. :P Csak a korcs rohadjon meg. Egyébként a véleményeteket kérdeztem, de arról nem volt szó, hogy mindre bólogatok is. Sok válasz érkezett, ami hasznos volt.
A butaságról meg: gondolj bele: régen nem volt állatorvos, se szűrés, mégis akkor jöttek létre a mai fajták (legalábbis nagy részük). Ez azért mond valamit, nem?
De most komolyan, őszintén.
Elolvastad EGYETLEN hozzászólásomat is?
NEKEM IS KEVERÉKEM VAN ÉS NEM A KEVERÉKEKKEL VAN A BAJOM. Másszon már bele az agyadba a mondanivalóm, mert ennyire értetlen komolyan mondom hogy nem lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!