Bullmastif vagy Angolmastiff?
Figyelt kérdés
Házörzésre, és valami "komolyabb" okatatásra akarok egy kutyust. Van egy németjuhászom, ő már 1.5éve kutyaiskolába jár (mellé akarok egy társat), a Mastifok könnyen taníthatók, vagy butábbak mint a németjuhász?2009. júl. 14. 21:56
1/4 anonim válasza:
Szerintem a németjuhászok okosabbak. De ha választani kellene,akkor inkább bullmastif.
2/4 anonim válasza:
szerintem is németjuhász,van a környéken egy bullmasztiff
egész nap szinte csak alszik,egyáltalán nem ugat.
3/4 anonim válasza:
na akkor írok egy kicsit én bullmasztiffot ajánlok mivel sztem jó házőrzők jól taníthatók és gyerekbarátok ami szerintem nem utolsó szempont. :)
valószínű hogy a németjuhász okosabb lesz nemhiába a rendőrségen is ilyenek dolgoznak. :)
esetleg nézd meg ezt az oldalt a bulmasztiffokról:
www.nagyretifuzeskennel.gportal.hu
kicsit alakítás alatt van de attól van egy-két infó :)
remélem segíthettem =)
Nekem is bullmasztiffok vannak, én magamnak jobbat el sem tudnék képzelni.
4/4 anonim válasza:
Én nem biztos, hogy egy komolyan tanított németjuhász mellé mernék venni egy másik domináns kutyust. Bunyó lesz a vége :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!