A 10 hetes kutyám ellopott két szelet kenyeret, befalta az egészet! Nem lesz tőle baja?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 18:44
1/10 anonim válasza:
Szia az enyém kicsit nagyobb volt mikor 2 sonkás szendvicset lopott az asztalrol most 8 éves kutya baja..:-))Milyen fajta kutyi?
2/10 anonim válasza:
Jajj istenem, most mi lesz? :S:S Ezt a humor kategóriába kellett volna.
3/10 anonim válasza:
Kenyértől? Ugyan, nem hinném hogy bármi baja lenne :)
4/10 A kérdező kommentje:
Hát egy Beagle
2009. júl. 14. 19:25
5/10 A kérdező kommentje:
:)
2009. júl. 14. 19:25
6/10 anonim válasza:
Szia!
Elolvastam a kérdést(csak a kérdést), és azonnal rávágtam: Ez tuti BEAGLE!!! :D Tipikus.. Nekem is beaglem van... :)
Semmi baja nem lesz tőle.. (enyém kiskorába finnyás volt, de a kenyeret imádta, és mai napig nagyon szereti a kenyérbelet).. :)
További jó kutyázást.. Irtó sok örömöd
7/10 anonim válasza:
Folytatás: Irtó sok örömöd lesz a beagle-be, de bosszúságból is bőven fog jutni. :)
8/10 anonim válasza:
nem lesz baja, ismerősöm 2-3 hónapos beagleje egy egész konyhát rámolt ki, és fél kiló kenyeret nyomott be :D
a biglik már csak ilyen haspókok, no meg nem egy gyomor bajos kutyák =)
9/10 anonim válasza:
Ne már? Két EGÉSZ szelet kenyeret? XDXDXD
10/10 anonim válasza:
dehogy lesz! a mieink a pár napos kenyeret, vagy amit már nem fogunk megenni, azt ők eszik meg! és ez már mióta kutyáink vannak, így megy! hehe
semmi bajuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!