1/8 A kérdező kommentje:
A kiskutyám-ról van szó. ma reggel kezdödött. remeg nem bir megálni a lábán nem is eszik a tejet is alig issza meg máma a kezembe vettem és nyugod volt majjd nem elaludt és hirtelen elkezdet remegni nagyon. aszt letettem a fübe és azóta is ott fekszik mitől lehet ez???? nagyon félek hogy elveszitem kérlek segitsetek :'(
2012. júl. 20. 17:08
2/8 anonim válasza:
Miért nem hívsz állatorvost? Csak nézed és siránkozol, amíg meghal, vagy szerzel segítséget?
3/8 A kérdező kommentje:
még gyerek vagyok és semmit nem tudok csinálni!! pedig szivemszerint már ezzerszer kihivtam volna az állat orvost!!
2012. júl. 20. 17:12
4/8 anonim válasza:
Ha félsz miért ide irogatsz,és nem viszed orvoshoz? Marhára félhetsz tényleg..
Tejet meg minek itatsz kutyával? Legtöbb kutya laktózérzékeny de végülis ha már lábra alig tud állni,cseszük szét a gyomrát is..
5/8 anonim válasza:
annyira már nem lehetsz gyerek,ha gépelni tudsz,na már most segítek a telefon se bonyolultabb.
6/8 anonim válasza:
Odamész a szüleidhez, és szépen, artikulálva mondod: "Anya/Apa, Buksi rosszul van, nagyon aggódom érte, kérlek hívd ki az állatorvost!"
7/8 anonim válasza:
Nehogy már ott hagyd elpusztulni!
Megkéred a szüleid,hogy hívják ki,vagy vigyenek el a kutyával.
Szerintem nem nagy dolog kikeresni a kutya egészségügyi könyvét,valószínűleg benne van az orvos száma,akit akár te is hívhatsz.
8/8 A kérdező kommentje:
Már nincs baja!
2012. júl. 25. 17:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!