Cinti12 kérdése:
Szerintetek melyik a legjobb kutyafajta a felsoroltak közül? : Bolognese, havanese, máltai selyem szőrű, bichon frisé, csivava, yorki, vagy a westie a legjobb?
Figyelt kérdés
ezek körül válassz!2012. júl. 19. 22:45
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi nem kell szeretem a yorkikat de nekem a legjobb a bolognese!!
2012. júl. 23. 18:52
12/14 gy.bogi válasza:
hát nekem yorkim és westim van nagyon szeretem őket nem bántam meg h azt a két fajtát választottam, de te tudod persze
13/14 1lány.... válasza:
Nekem máltai van, régen is ilyen fajta volt. Mostanit Benjinek hívják, imádom, annyira édes feje van :D Elég hiperaktív kutyus, minden érdekli, figyel nagyon ha beszélek hozzá, nehezen barátkozik, de amelyik kutyussal vagy emberrel már megismerkedet, azt imádja, minden feladatot szívesen hajt végre, jutifalattal nagyon motiválható. Negatív tulajdonsága pl. hogy minden rövid ideig köti csak le, folyton új dolgokat kell neki kitalálni, amivel lefoglalhatja magát, ha ez nem történik meg, akkor jönnek a bútorok :) Valamint az még negatív tulajdonság nála, (de ez lehet pozitív is amúgy) hogy minden annyira érdekli, hogy ha valamit talál, azt egyszerűen nem adja oda senkinek, viszi a helyére, legyen az bármi, pl zoknitól kezdve a nadrágon keresztül a mosogatószivacsig mindent begyűjt magának :D amúgy én legközelebb labrador retvievert tervezek venni magamnak, talán jövőre már meg is veszem, csak az egy kicsit komolyabb tanítást igényel szerintem mint ezek a kistestűek, egy olyan kutya tartására jobban fel kell készülni több szempontból is. Bocsi, hogy kicsit hosszú lett :) Szép napot!
14/14 anonim válasza:
Csivava! Imádom a csivavákat :) Pici, kedves és csak egy embert szeret a gazdáját! Hűséges és odaadó, kellemes társaság és nagyon szép. A szőre szagtalan(egyedüli a kutyáknál) és könnyű vele az élet. Kertes házban elég, ha egy nap 5ször ki van engedve a kertbe ahol elvégzi a dolgát és sétál egy picit. Néha lehet más kutya társaságba is vinni de főleg a saját fajtáját szereti :) Otthon szeret pihenni de ha a gazdi sétál a lakásba követi és figyelemmel kiséri,az idegeneket vagy a vendégeket jelzi, de nem tolakodó csak igazi jelző kutyu:) A csivavák rengeteg szeretetet képesek adni, maga a szeretet! Imádom! Csivava 4 ever! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!