Melyik kutyafajta/ (ák) illenének hozzám?
Leírom milyen tulajdonságú kutya kell,és írjatok fajtákat! lécci segítsetek mert keresek kutyát magamnak..SZÓVAL:
Magasság: tök mindegy de ne legyen 2méteres:D
Legyen okos,kitartó,mozgékony,lehessen vele labdázni, de ne legyen idétlen,könnyen tanítható,pihenni is tudjon órákig akár.Mozgás igénye átlagos legyen de legyen kicsi "huncut"...Más kutyákkal jól jöjjön ki,és már emberekkel is főleg gyerekekkel!Ne kelljen ápolni a szőrét naponta,szeresen fürödni akár tóba,folyóba..(van olyan ismerősöm akinek a kutyája utál fürödni)ne legye mindig a seggembe de azért hűséges legyen:) tudom kicsit válogatós vagyok,de léci segítsetek és értelmes válaszokat szeretnék.! Akár több fajtát is írhattok!Köszi
nemet juhasz
az hogy jol jojjon ki emberekkel,allatokkal vagy gyerekekkel neveles kerdese
Nekem is német juhászom van, én is azt ajánlom!
~.Más kutyákkal jól jöjjön ki,és már emberekkel is főleg gyerekekkel!~ ez nevelés kérdése, ahogy a fürdés is, ha kiskorába szoktatod a vízhez, akkor nem lesz gond!
ja és ha lelocsoltam vizzel mindig elszaladt de a medencébe kb 20 cm a vízbe belement mert beleesett a jutalomfalatja és bele is feküdt :)
2 .válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!