Tüzelnek már a kutyák?
Figyelt kérdés
mostanában? vagy majd később fognak?ha később akk mikor?2012. júl. 19. 21:43
1/10 anonim válasza:
A tavaszi tüzelés már megvolt,a következő késő ősz,tél körül várható.Most ideális az idő ivartalanítani.
3/10 anonim válasza:
Időpont ma 21:53
A tüzelés nem olyan, mint a vedlés. Eleve különböző időpontban születnek a kutyák.
4/10 anonim válasza:
Ez természetes,de a nagyjábóli tüzelési időszak-tapasztalataim szerint-behatárolható.
5/10 anonim válasza:
Nekem kanom van és lakótelepen élek.Tökéletesen tudom az invázió idejét. Szeptembertől májusig folyamatos. Nyáron elvétve.
6/10 anonim válasza:
Én ahány szukát ismerek az mind most tüzelt. Hogy is van ez? :DD
7/10 anonim válasza:
Kapásból 4 kutyát is tudok körülöttünk, aki most tüzel. Szóval teljesen független az évszaktól.
8/10 anonim válasza:
:D
Nálunk úgy látszik, beálltak egymásra a lányok. A nyári tüzelésűek majd jövőre csatlakoznak:))))
9/10 anonim válasza:
Nálunk -amíg volt- jellemzően június, szeptember vége, december közepe és március volt a tüzelés időszaka. Három havonta.
Vannak persze periódusok, mikor a legtöbb szuka tüzel, de mindig van legalább kis arányú eltérés.
10/10 diagnostic válasza:
A kutyák döntő többsége tavasszal és ősszel szokott tüzelni. Viszont természetesen minden kutyának más a biológiája, van amelyik télen és nyáron tüzel,van amelyik egy évben akár 3x-4x is,van amelyik csak 1x....
Ha leírnád kicsit konkrétabban,hogy mi érdekel vagy miért,lehet,hogy többet tudnánk segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!